Șoimii Pâncota a remizat cu o echipă din Liga 4. Bulzan a mai primit o șansă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Mar. 2015, 16:16 Actualizat: 25 Mar. 2015, 16:17 Pregătiri, amicale
Șoimii Pâncota a remizat cu o echipă din Liga 4.  Bulzan a mai primit o șansă

Ionuț Popa a ales divizionara a patra din Chișineu Criș pentru amicalul săptămânal ce obișnuiește să-l organizeze de când a venit pe banca celor de la Șoimii Pâncota. Marți, echipa din liga secundă a remizat 1-1, iar în echipa de start s-a aflat și Ovidiu Bulzan, un jucător care a mai primit o șansă de a rămâne în lot după ce la finalul săptămânii trecute a avut un conflict cu un coechipier.

Totul s-a decis în prima repriză, când Toseschi a deschis scorul după un corner executat de Petrescu, iar Huțanu (foto) a egalat din pasa lui Gâlcă. În rest, a fost un antrenament mai degrabă fizic pe un teren destul de denivelat și pe un vânt puternic.

Amenințat cu excluderea din lot după ce și-a lovit un coleg de la echipa secundă în timpul meciului de la Dezna, din Liga a 5-a, Ovidiu Bulzan a fost deocamdată iertat și a fost titular în testul de ieri după-amiază. În schimb, a absentat Dragalina, menajat și bineînțeles Voinea, care are piciorul în ghips după accidentarea de la Timișoara. Mihai Roșca i-a lăsat pe margine pe Turcuș, Petra și Faur, ieșiți șifonați din derby-ul cu Pecica, în timp ce portarul Mucha a apărat de la un capăt la altul fiindcă rezerva sa, Pătroi, a arbitrat meciul desfășurat pe durata a 80 de minute.

Crișul: Mucha – Ciornei, Tolan, Toseschi, Burlacu – Pirtea, Iaroș, Petrescu, V. Fritea – R. Popa, Kovacs.

Pâncota (prima repriză): Fila – Pantea, Lung, Rusu, Dubeștean – Polgar, Suciu, Mitu, Bulzan (30 Huțanu) – Burian (30 Gâlcă), Cioablă.
Pâncota (repriza a II-a): Pașcalău – Maghici, Lengyel, Traore, Siminic – Issa, Suciu – Gavrilescu, Vladu, Huțanu (55 Mitu) – Sălăjan.

Șoimii Pâncota au programat zilnic câte un antrenament, iar sâmbătă, de la ora 11:00, întâlnesc acasă pe CS Mioveni în ultima etapă a sezonului regulat al ligii secunde. Arădenii vor puncte pentru a părăsi ultimul loc al Seriei a II-a, în timp ce argeșenii au nevoie de puncte pentru a se clasa mai bine la play-off.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Mar. 2015, 16:16 Actualizat: 25 Mar. 2015, 16:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă