Slătinenii dau startul pregătirilor pe 8 sau 10 iulie!

Mihai Andries 01 Jul. 2013, 19:45 Pregătiri, amicale
Slătinenii dau startul pregătirilor** pe 8 sau 10 iulie!

Oficialii clubului Alro Slatina pun la punct detaliile legate de abordarea noului sezon. Negocierile în privința perfectării transferurilor au fost demarate, urmând ca în această săptămână să fie anunțate alte nume noi, după cel al camerunezului N”Kongue, ce evoluează pe postul de atacant, care a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Transferurile din această vară vizează toate compartimentele, la un pas de finalizare, la acest moment, fiind negocierile cu un fundaș central, un mijlocaș de bandă și un mijlocaș central. Pregătirile în vederea abordării noului sezon vor fi reluate pe 8 sau 10 iulie, reunirea lotului urmând a se face la baza sportivă Metalurgistul. În privința stagiului pregătirii centralizate, există mai multe variante, o decizie legată de cantonament fiind luată după analizarea tuturor ofertelor, dar mai ales după ședința CEx al FRF, când va fi anunțată  data de începere a noului sezon al Ligii a II-a.

Dintre componenții vechi care se aflau la final de contract, conducerea clubului a încheiat noi înțelegeri cu mijlocașul la închidere Cristopher Quist, fundașul central Cosmin Crușoveanu, care a fost purtătorul banderolei de căpitan în stagiunea recent încheiată, și goalkeeper-ul Alex Bugiu.

 
Sursa: Gazeta Nouă
Mihai Andries 01 Jul. 2013, 19:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă