Sibienii au înscris tot de trei ori și în al doilea amical al zilei în Antalya, însă au obținut doar o remiză împotriva unui adversar mai modest

Marius ANGHEL 06 Feb. 2018, 18:23 Pregătiri, amicale

Dacă de dimineață a câștigat cu 3-1 amicalul cu Mladost LuÍani, ocupanta locului 9 din 16 în prima ligă din Serbia, prin golurile lui Alexandru Curtean (20), Alexandru Târnovan (40) și Andrei Hergheligiu (75), după-amiază, FC Hermannstadt a obținut doar un egal cu o mult mai modestă adversară.

Sibienii au condus-o la pauză pe SK Dnipro-1, prima clasată din Grupa B a Ligii a 3-a din Ucraina, însă în final a remizat, scor 3-3 (2-1). Împotriva echipei calificate în semifinalele Cupei Ucrainei, pentru FC Hermannstadt au marcat Ștefan Blănaru, Bogdan Rusu și Cătălin Pîrvulescu.

Cu SK Dnipro-1, Pelici a folosit următorii jucători: Horațiu Moldovan – Daniel Tătar, Radu Crișan, Cătălin Pîrvulescu, Mihai Stancu – Răzvan Dâlbea, Lucian Dumitriu – Cosmin Neagu, Bogdan Rusu, Petrișor Petrescu – Ștefan Blănaru. Au mai evoluat: Robert Bratu, Marius Cătinean, Alexandru Coman, Andrei Hergheligiu și Cristian Danci.

De dimineață, cu Mladost LuÍani, gruparea din Liga 2 s-a bazat pe jucători: Cătălin Căbuz – Alexandru Coman, Ionuț Stoica, Cătălin Pîrvulescu, Claudiu Pamfile, Robert Boboc, Cristian Danci, Olivian Surugiu, Alexandru Curtean, Andrei Hergheligiu, Alexandru Târnovan. Pe parcursul meciului au mai intrat: Ștefan Blănaru, Robert Bratu, Marius Cătinean și Cosmin Neagu.

În Antalya, FC Hermannstadt a pierdut cu cehii de prima ligă FC VysoÍina Jihlava, scor 1-2, a remizat cu SK Dnipro-1, scor 3-3, și a câștigat cu 3-0 cu KF Llapi și cu 3-1 cu Mladost LuÍani. În țară, sibienii au obținut trei victorii în amicale: 3-0 cu ACS Poli Timișoara, 2-1 cu Performanța Ighiu și 3-0 cu AS SR Brașov.

Foto: FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 06 Feb. 2018, 18:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă