„Șepcile”, gata de start

12 Aug. 2009, 15:14 Pregătiri, amicale
„Șepcile

 

Formația pregătită de Carmelo Palilla a disputat astăzi ultima partidă de pregătire înainte de startul campionatului. „Șepcile roșii” au învins cu 3-1 formația de liga a III-a Sănătatea Cluj. Golurile Universității au fost marcate de Ad. Popa (8), Voican (17) și Sîntejudean (27), în timp ce pentru Sănătatea a marcat Loghin (56) Palilla a început în formula: Huțan – Ungurușan, Szilagyi, Teușan, Iuhas – Cojocnean, Bușca, Baiano, Ad. Popa – Sîntejudean, Voican.

În repriza secundă „U” a jucat cu: Fărcaș – Ungurușan, Nițu, Soporan, Bușcă – R. Stan, Ceballos, Negură, Ad. Ionescu – Iacob, Voican, iar pe parcursul reprizei au mai jucat: Borza, Buș, Danciu și Lemnaru.

Argentinianul Ceballos a evoluat pe postul de mijlocaș defensiv, iar Carmelo Palilla a declarat că mâine va decide dacă îl va păstra sau nu în lot. „Aceste teste mă ajută să știu cu cine voi juca în campionat. Ceballos are un picior bun, dar încă nu s-a obișnuit cu sistemul nostru. După antrenamentul de mâine voi decide dacă va rămâne”, a spus Palilla.

De la meciul amical au lipsit Țene, care are probleme la gleznă și atacantul brazilian Gabriel Machado, care are o contractură și va lipsi și în prima etapă, cu Gaz Metan CFR Craiova.

 

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

 

12 Aug. 2009, 15:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă