Ședință amânată în Copou

29 Nov. 2011, 10:19 Pregătiri, amicale
Ședință amânată** în Copou

Programată inițial pentru această săptămână, ședința Comitetului Director al clubului CSMS Iași, care va trebui să lămurească în mare măsură planul de bătaie pentru retur, a fost amânată. Absența primarului Gheorghe Nichita din localitate i-a determinat pe cei din conducerea clubului să amâne luarea unor decizii importante pentru club.

„Eu am vrut să facem ședința Comitetului Director astăzi, dar am înțeles că ceilalți membri nu pot participa la ședință în această săptămână, primarul Gheorghe Nichita fiind și dânsul plecat. Prin urmare, am fost nevoit să amân discuțiile. Cred că trebuie să analizam cât mai repede ce s-a făcut în această perioadă, de la jucători, antrenori și până la conducători, după care să știm exact ce trebuie făcut în continuare”, a declarat președintele Comitetului Director al CSMS, Leonid Antohi.

În cadrul ședinței, antrenorul Ionuț Popa și managerul general Leo Grozavu vor trebui să-și prezinte raportul de activitate din turul campionatului, șefii clubului urmând să discute și pe marginea gestului necontrolat al lui Grozavu, care l-a lovit cu pumnul pe jucătorul Narcis Bădic. De asemenea, în cadrul ședinței se va stabili într-o mare măsură care sunt jucătorii de care clubul se va despărți în această iarnă, iar antrenorul Ionuț Popa va prezenta lista cu jucătorii pe care și-i dorește pentru întărirea lotului.

Ionuț Popa a stabilit programul

Deși liga secundă a intrat în vacanță, nu același lucru se poate spune despre jucătorii echipei ieșene, care au continuat în această săptămână antrenamentele în Copou, dar la o intensitate mai redusă. Antrenorul Ionuț Popa a anunțat că are deja stabilit planul de pregătire al echipei, dar totul depinde de ce se va întâmpla la ședința Comitetului Director.

„Eu am creionat deja planul de pregătire pentru pauza de iarnă, am și o listă cu jocuri amicale, dar totul depinde de ședinîa Comitetului Director. Oricum, eu cred că, în această sărăcie în care ne aflăm noi, nu are rost să mai facem vreun cantonament montan. Cred că, în prima parte a pregătirii, ne putem antrena la stadionul Emil Alexandrescu. Avem aici un teren sintetic, o cantină și un cantonament unde pot sta jucătorii, așa că nu mai are rost să cheltuim banii”, a declarat Ionuț Popa.

articol scris de Narcis Pohoață

29 Nov. 2011, 10:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă