Se reunește sau nu Jiul?

15 Jan. 2012, 13:18 Pregătiri, amicale
Se reunește sau nu** Jiul?

Este posibil ca reunirea echipei de fotbal să nu aibă loc luni, 16 ianuarie cum a fost prevăzută în program. Lipsa apei calde, dar și a unui buget în ceea ce privește transferurile de iarnă sunt principalele motive ce ar putea duce la o amânare a reunirii.

„Patronul nu ne-a vorbit niciodată despre promovare. Promovarea este doar o dorință a noastră așa că rămâne de văzut ce se va întâmpla”.

La Jiul cuvântul promovare vine doar dinspre banca tehnică și mai puțin dinspre conducerea clubului petroșenean. Cel puțin acest lucru este confirmat și de către antrenorul principal Marin Tudorache. „Cum să vorbim despre promovare când acest cuvânt este doar pe buzele noastre și ale jucătorilor din partea factorilor de conducere mai puțin”, spunea tehnicianul.

Apele nu par deloc limpezi la Petroșani. Managerul Gigi Borugă a pus punctul pe „i” încă înainte de finele turului de campionat. „Fără o implicare serioasă din partea patronului nu se poate vorbi de promovare”, spune Borugă.

Surse demne de încredere susțin că arădeanul avea planuri mari pentru această iarnă. Toc, Copil, Riviș sunt numele câtorva jucători pe care Borugă și i-ar fi dorit la Jiul, dar pentru care se spune că nu ar fi primit acceptul din partea patronului. Aceleași surse susțin că este posibil ca reunirea echipei de fotbal să m nu aibă loc, luni, 16 ianuarie, cum era prevăzut în program. Problema apei calde nu a fost încă rezolvată, iar unii dintre jucători ar fi nemulțumiți de faptul că nu și-au luat, de sărbători, salariile. „Pentru a vorbi de performanță la Petroșani este nevoie de implicare serioasă. Avem nevoie de bani și de jucători”, a spus unul dintre oficiali.

Majoritatea echipelor din seria din care face parte Jiul și-au reluat pregătirile cu un program de pregătire bine pus la punct.

articol scris de Loredana Juglea

15 Jan. 2012, 13:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă