„Răbdare până duminică”, îndemnul lui Marcel Lică pentru puținii jucători care au mai rămas la SSC Farul. La Constanța a apărut și planul B, în cazul în care primăria spune pas

Marius ANGHEL 12 Jul. 2018, 18:29 Pregătiri, amicale

Chiar dacă amenințaseră că luni vor face anunțul de desființare a clubului, șefii echipei SSC Farul se pare că s-au răzgândit și mai așteaptă câteva zile un răspuns din partea autorităților locale pentru a primi finanțare pentru noul sezon, cel de Liga 2.

Nou-promovata e în întârziere cu toate pregătirile pentru campionatul Ligii 2. Are un lot subțire, jucătorii au început să plece, un nou antrenor nu a fost numit, iar în cantonament la Câmpina nu s-a mai plecat. Incertitudinea e cuvântul de ordine la Constanța cu trei săptămâni înainte de startul sezonului.

De exemplu, marți, sub comanda lui Ion Barbu și Gică Mina, s-au antrenat mai puțin de zece jucători. Alexandru Grigoraș, Ionuț Florea, Vasile Șicu, Claudiu Dragu, Vlad Suciu, Codruț Matei, Alexandru Muscă și un portar care a evoluat la juniorii echipei italiene Perugia au fost la pregătire, scrie Ziua de Constanța. Cât îl privește pe Alin Cârstocea, acesta a decis să plece.

„În sânul lotului, s-a pierdut puțin din entuziasm, având în vedere frământările care sunt la club. Cârstocea și-a exprimat dorința de a evolua în altă parte și se pare că și alți băieți sunt sub imperiul incertitudinii. Încă nu avem niciun semn din partea primăriei în privința finanțării. Așteptăm și noi o întrevedere cu reprezentanții instituției pe tema bugetului. Timpul trece însă repede și, din păcate, nu în favoarea noastră”, a declarat președintele Marcel Lică, care spune că în acest moment se lucrează la documentația pentru înscrierea în campionatul Ligii 2.

Duminică, la ora 13:00, este programată Adunarea Generală Extraordinară a membrilor cotizanți, ședință care are două puncte pe ordinea de zi: aprobarea bugetului pentru sezonul competițional 2018 – 2019 și diverse. Se așteaptă vești de la autoritățile locale pentru finanțare, în caz contrar luându-se în calcul chiar desființarea, dacă nici planul B nu va putea fi pus în aplicare.

„Noi, conducerea clubului, suntem pe baricade în continuare. Vrem să ne facem temele, să ducem dosarul de înscriere și vom vedea ce va fi. Jucătorii ne tot întreabă. Am vorbit cu ei și le-am zis să aibă răbdare până duminică, atunci când e Adunarea Generală. Membrii Consiliului Director spun că au o variantă viabilă de susținere financiară”, a mai spus, pentru Ziua de Constanța, Marcel Lică.

Planul B ar fi ca echipa să evolueze în Liga 2 cu un lot format din tineri jucători localnici.

Marius ANGHEL 12 Jul. 2018, 18:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă