Incertitudinea persistă la FC Brașov. Țălnar a fost în ședință cu șefii clubului, dar nu s-a clarificat nimic

Marius ANGHEL 29 Dec. 2016, 14:41 Liga 2
Incertitudinea persistă la FC Brașov.** Țălnar a fost în ședință cu șefii clubului, dar nu s-a clarificat nimic

Starea de incertitudine de la FC Brașov continuă. Cu banii primiți de la Steaua, reprezentând cota din transferul lui Alexandru Chipciu la Anderlecht, în cont, dar fără să poată fi folosiți până nu se rezolvă problema cu administratorul judiciar, cei mai afectați sunt jucătorii și antrenorii care nu-și pot primi salariul restant.

„Țânțarul” s-a întâlnit, miercuri, la sediul clubului cu Gabi Florescu, Marian Brescan și Vasile Dochița, însă ședința nu a clarificat cu nimic situația. Concret, antrenorul nu poate demara discuții cu jucătorii pe care-i dorește la echipă din această iarnă, pentru simplul motiv că nu știe pe ce se poate baza.

Și la capitolul plecări, situația nu este rezolvată, asta deși încă de la finalul ultimului meci din 2016, antrenorul a întocmit o listă neagră cu jucătorii care nu au confirmat așteptările în prima parte a sezonului. Și aici sunt destule probleme, pentru că pentru a rezilia contractele unor jucători, va fi nevoie de o sumă importantă pentru a achita restanțele.

O altă problemă rămasă nerezolvată ar fi cea a cantonamentelor de iarnă. Țălnar ar dori un stagiu montan, cel mai probabil la Cheile Grădiștei, dar și unul extern în Antalya unde echipa ar avea posibilitatea să joace câteva meciuri amicale.

În așteptare

Managerul lui FC Brașov, Paul Enache, a recunoscut toate aceste probleme cu care se confruntă clubul. Mai mult, Paul Enache a spus că nu cunoaște detalii despre cine administrează în această perioadă clubul. „Deocamdată așteptăm să se clarifice cine conduce clubul, cine are drept de semnătură, pentru că doar atunci se pot plăti salariile. Chiar nu cunosc detalii despre aceste lucruri. Să lăsăm justiția să decidă”, a spus Paul Enache.

Nu se pot face plățile

Chiar dacă banii au intrat în cont, oficialii lui FC Brașov nu pot face încă plățile către jucători, antrenori și angajați din cauza vidului de putere de la FC Brașov. Concret, noul administrator judiciar al FC Brașov, Alexandru Cosmin Gheorghe, a făcut toate demersurile la bănci prin care le-a comunicat că el se ocupă de administrarea clubului. Cum însă Marian Brescan (Top Expert SPRL) încă nu a predat documentele, situația rămâne incertă și, cel mai important, contul clubului este suspendat până la clarificarea situației. În schimb, cei de la Top Expert SPRL i-au solicitat lui Alexandru Cosmin Gheorghe să-și retragă toate adresele trimise la bănci.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 29 Dec. 2016, 14:41 Liga 2
Pe aceeași temă