Dacia Unirea se reunește în cele din urmă, însă fără antrenorul Alin Pânzaru

Marius ANGHEL 03 Jul. 2017, 11:46 Campionat
Dacia Unirea se reunește în cele din urmă,** însă fără antrenorul Alin Pânzaru

După două amânări, lotul echipei Dacia Unirea se reunește, astăzi, la ora 18:00, la stadionul Municipal din Brăila, în vederea începerii pregătirilor pentru ediția de campionat 2017-2018 a Ligii 2. Viitorul echipei este însă unul incert, deoarece finanțarea din partea autorităților locale este deocamdată blocată de Curtea de Conturi, iar principalul finanțator, Florin Cârligea, a anunțat clar că fotbalul este un capitol închis pentru el.

Totuși, conducerea clubului este optimistă și consideră că până pe de 20 iulie, data limită în care Dacia Unirea se poate înscrie pentru campionatul următor al Ligii a 2-a, mai este destul timp ca lucrurile să se îndrepte și clubul de fotbal să poată beneficia de un buget care să-i asigure participarea în acest eșalon.

Astăzi nu va fi prezent antrenorul Alin Pânzaru care se școlește la București.

„Bine că am reușit să ne adunăm și să demarăm pregătirile pentru campionatul următor. Până miercuri nu voi putea ajunge la echipă, sunt la București unde parcurgem modulul 4 din Licența Pro, jucătorii urmând să se pregătească sub îndrumarea antrenorului secund Paul Vlad. Poate atunci când vin la Brăila să primesc și vestea cea mare, aceea că Dacia Unirea va fi sprijinită financiar de autoritățile locale”, a declarat Alin Pânzaru pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Articol scris de Costel FILIP
 

Marius ANGHEL 03 Jul. 2017, 11:46 Campionat
Pe aceeași temă