Scor alb în Trivale!

Mihai Andries 04 Mar. 2013, 12:27 Pregătiri, amicale

Fotbaliștii de la FC Argeș au ju­cat, sâmbătă la prânz, ultimul joc de verificare înaintea înce­pe­rii returului. Piteștenii au întâl­nit pe terenul trei al stadionului Nico­lae Dobrin pe Chindia Târ­goviș­te, care ac­ti­vea­ză în prima serie a ligii secunde. Confrun­ta­rea cu dâmbovițenii a fost primul joc din această perioadă de pre­gătire pe care alb-violeții l-au disputat pe un teren de iarbă.

La capătul celor 90 de minu­te, scorul a fost unul alb, 0-0, me­­ciul fiind o bună repetiție pen­tru argeșeni înaintea meciului de sâm­bătă, de pe propriul te­ren, cu Luceafărul Oradea, din pri­ma e­ta­pă a returului. Deși nu s-au mar­cat goluri, partida a a­vut ritm, nerv și ocazii de am­be­le părți. În primul mitan, tîrgo­viș­tenii și-au trecut în cont două o­ca­zii de gol, însă Croitoru a în­chis des­tul de bine poarta.

An­trenorii celor două echipe nu au vrut să forțeze prea mult ju­cătorii, de teama unor ac­ci­dentări care le-ar fi dat pla­nu­rile peste cap chiar din de­butul returului. Atât Iulian Crivac, cât și Eu­se­biu Tudor au trimis în te­ren jucătorii ex­perimentați, care au mari șan­se de a fi pre­zenți pe teren și la sfârșitul acestei săptămâni în pri­mul meci oficial. Ocaziile de gol au existat și în cel de-al doilea mi­tan. Cea mai mare a fost irosi­tă de atacantul Dănuț Ivănică. A­cesta, scăpat singur cu portarul oaspeților, nu l-a putut învinge. Chindia putea marca golul câști­gă­tor, însă Croitoru a scos in ex­tremis șutul lui Bo­bi Verdeș, din in­teriorul careului.

FC Argeș: Croitoru – Voicu, Negoiță, Vișa, Briceag – Doman, Monel Cîrstoiu, Răuță, Manole – Ivănică, Ion Marius. Pe parcurs au mai intrat Mirescu, Lazăr Petrovic, Alin Popa și Adrian Dulcea. Antrenor: Iulian Crivac

Chindia Târgoviște: Perianu – Horvath, Rădoi, Dinu – Petrea, Honciu, Șeran, Șerban, Băluță – Cherchez, Verdeș. Pe parcursul partidei au mai jucat Stelea, Văduva, Marinaș și Dobre.  Antrenor: Eusebiu Tudor.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 04 Mar. 2013, 12:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă