SCM Pitești se reunește pe 26 iunie și merge în cantonament acolo unde Juventus se pregătește pentru Liga 1

Marius ANGHEL 20 Jun. 2017, 16:25 Pregătiri, amicale
SCM Pitești se reunește pe 26 iunie** și merge în cantonament acolo unde Juventus se pregătește pentru Liga 1

Fotbaliștii de la SCM Pitești mai au câteva zile de vacanță până la startul pregătirii pentru noul sezon competițional al Ligii 2. Antrenorul Iordan Eftimie a programat reunirea lotului nou-promovatei pentru data de 26 iunie, ora 10:00, la stadionul „Nicolae Dobrin”. În mare parte, oficialii grupării din Trivale au stabilit și programul de pregătire. După câteva zile de reacomodare la efort, alb-violeții vor merge pe 28 iunie la Centrul de Medicină Sportivă Craiova pentru a efectua vizita medicală.

Cantonament la Govora

După o săptămână de pregătire pe plan local, piteștenii vor merge în cantonament la Govora, unde vor sta de pe 5 iulie și până pe 15 iulie. Locația aleasă de argeșeni oferă condiții foarte bune de pregătire, recuperare, cazare și masă. În această locație face cantonament și Juventus București, nou-promovată în Liga 1.

Amical cu Chindia

Alb-violeții au fixat până acum și un meci de verificare. SCM Pitești va întâlni pe 19 iulie, la Pitești, pe Chindia Târgoviște.

Vasile Popa, directorul sportiv al grupării din Trivale spune că Iordan Eftimie își dorește ca până la startul noului sezon competițional, echipa argeșeană să dispute șase-șapte partide de verificare. Oficialii piteșteni așteaptă ca și alte echipe să-și stabilească programul de pregătire pentru a pune la punct detaliile necesare acestor teste.

Dan Didiță, în staff

Dan Didiță va continua și în sezonul viitor la SCM Pitești. Acesta a ajuns la un numitor comun cu conducerea clubului și se va ocupa de pregătirea fizică a lotului. În sezonul precedent, Didiță a avut un rol foarte important în pregătirea echipei, jucătorii argeșenii având un bilanț de 22 de victorii, 6 egaluri și 0 înfrângeri.

Conducera clubului este convinsă că și în acest sezon competițional, Didiță va reuși să-i aducă pe jucători la o formă fizică foarte bună.    

15 iulie, termenul limită de înscriere în Liga 2

Altfel, FRF a fixat ca data limită de înscriere pentru echipele de Liga a 2-a să fie 15 iulie. În funcție de numărul de echipe care vor confirma participarea în competiție, oficialii federali vor stabili și startul noului sezon. Dacă vor fi 20 de echipe, Liga a 2-a va începe pe 29 iulie, iar dacă vor fi mai puține, întrecerea va lua startul pe 5 august.

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 20 Jun. 2017, 16:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă