Iordan Eftimie demis, Bobi Verdeș îi ia locul! Fostul atacant va fi rivalul echipei pe care a promovat-o în Liga 3: „Am 69 victorii și un egal”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 04 Nov. 2019, 16:36 Stiri
Iordan Eftimie demis, Bobi Verdeș îi ia locul!** Fostul atacant va fi rivalul echipei pe care a promovat-o în Liga 3:

Iordan Eftimie a fost demis de la echipa de Liga 3 Vedița Colonești, după eșecul suferit, vinerea trecută, în deplasare, 0-4 cu Universitatea Craiova 2. Bobi Vedeș (39 ani) a preluat, de azi, echipa care se află pe locul 7 în Seria a 3-a, cu 17 puncte acumulate după 11 etape.

În sezonul trecut, Bobi Verdeș a pregătit CSM Slatina, cu care a promovat de la „județ” în Liga 3, însă în vară a fost înlocuit cu Mihăiță Ianovschi, adus inițial ca director tehnic.

„Am ales să vin la Colonești la insistențele domnului primar, dar și pentru grupul de acolo. Sunt mulți jucători cu experiență, care au trecut și pe la eșalonul secund. Am mai avut variante de a antrena de când am plecat de la Slatina, dar nu a fost să fie. Mă bucur că am revenit acum pe bancă, îmi doream să antrenez din nou, să fac meseria care îmi place. Am două promovări în ultimii doi ani ca antrenor, am 70 meciuri oficiale de campionat la Horezu și Slatina, am 69 victorii și un egal. Dacă câștig toate meciurile, mă pot gândi și la promovare, dar, deocamdată, mă interesează să câștig primul meci, vineri, cu Balotești. Echipele din Capitală au calitate (n.r. – CS Balotești este din Balotești, comună din Ilfov, nu din București), ne așteaptă un joc greu. Avem și jucători accidentați, precum Doman, va fi greu să îi recuperăm pe toți. Eu pregătesc meciurile la victorie și vom vedea la final unde ne vom afla”, a declarat noul antrenor al echipei Vedița Colonești, Bobi Verdeș.

Antrenor secund va rămâne Adrian Popescu.  

Posesor al licenței UEFA A, Bobi Verdeș va debuta pe banca noii sale echipe vineri, la jocul de pe teren propriu cu CS Balotești. Vedița Colonești ocupă locul 7 în Seria a 3-a, cu 17 puncte obținute în 11 meciuri, la cinci puncte de primele clasate Progresul Spartac și principala favorită la promovare, CSM Slatina.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 04 Nov. 2019, 16:36 Stiri
Pe aceeași temă