Mioveniul n-a luat niciun punct de la Arad. Iordan: „Am abuzat de prea multe atingeri de minge. Nu întotdeauna echipa care domină poate să și scoată un rezultat favorabil”

Marius ANGHEL 29 Nov. 2018, 11:28 Campionat
Mioveniul n-a luat niciun punct de la Arad.** Iordan:

Dacă acum zece zile Mioveniul pleca, totuși, cu un punct din Vest, din „Ciarda Roșie”, contra Ripensiei (scor 1-1), după ce era egalată pe final, ieri, „dubla” lui Ciprian Rus i-a condamnat pe argeșeni la înfrângere la Arad, cu UTA (scor 1-2).

Antrenorul echipei din Mioveni a admis repriza slabă (prima) a elevilor săi, dar când a tras linia a considerat că o remiză era mai justă. „Știam că echipa gazdă vine după o serie de jocuri în care nu cunoscuse victoria, așa că ne așteptam să avem un meci destul de greu. La rândul nostru, ne-am dorit să facem un joc bun, dar cel puțin prima repriză a fost sub așteptări. Nu am făcut ceea ce trebuia să facem în teren, am abuzat de prea multe atingeri de minge, pe recuperare și pe tranziția mingii trebuia să jucăm mult mai simplu, din una, maxim două atingeri. În a doua repriză am făcut un joc destul de bun, am pus puțină presiune pe echipa gazdă, dar nu întotdeauna echipa care domină poate să și scoată un rezultat favorabil. Am și luat gol după un corner al nostru, la care am stat destul de prost și am fost surprinși pe contraatac. După aceea, am revenit cu acel 11 metri și  am mai avut două situații clare de a marca, prin Rădescu, care l-a evidențiat pe portarul gazdelor la o minge pe care scria gol și una prin Coșereanu, care a tras foarte slab la poartă. În rest, în prima repriză nici echipa gazdă nu a avut situații atât de clare de a marca. După părerea mea, un rezultat de egalitate era mult mai echitabil. Mai avem două meciuri, sâmbătă, jucăm la Clinceni și săptămâna viitoare acasă, cu Snagovul. Încercăm să scoatem maxim din aceste partidei și apoi vom face o analiză la sfârșitul turului de campionat și vom vedea unde ne aflăm”, a explicat Eftimie Iordan, citat de Sport Arad.

Ca și la precedenta vizită pe „Motorul”, în urmă cu doi ani, antrenorul Mioveniului a avut ceva probleme cu câțiva spectatori din zona băncii de rezervă a oaspeților. „Eu respect publicul din Arad, dar mai ales echipa UTA, una de tradiție. Sunt câțiva oameni care stau acolo în preajma băncii de rezerve și aduc injurii la adresa jucătorilor și a noastră. Ne înjură de mame și nu este normal, este a doua oară când am pățit asta. Probabil asta e menirea lor, fac asta ca să ne incite și să nu ne mai concentrăm pe joc. În rest, nu am avut probleme. Cu domnul Popa ne-am salutat și înainte de meci și după, cu jucătorii nu am avut probleme, nu am avut de reproșat ceva cuiva, din contră”, a mai explicat tehnicianul de 57 de ani al argeșenilor.

Până la urmă, „sinteticul” de pe „Motorul” nu le-a mai displăcut atât de mult celor de la Mioveni. „Față de acel sintetic de la Târgu Jiu, eu cred că este diferență mare, este mai bun acesta de la Arad. Dar, indiferent de rezultat, nu am remarcat sau am dat vina niciodată pe starea terenului, căci ambele echipe joacă pe același teren. Mă gândeam că, poate, nu e la înălțime, căci am observat că UTA a câștigat mai multe puncte în deplasare decât acasă”, a încheiat Iordan.

Înfrângerea din ultima etapă a turului o ține pe CS Mioveni la 34 de puncte și blocată pe locul 7. Sâmbătă, de la ora 11:00, are meci la Academica Clinceni.

Sursa: Sport Arad
Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 29 Nov. 2018, 11:28 Campionat
Pe aceeași temă