Final urât de an pentru CS Mioveni! Eftimie: „În ultimele etape nu am mai fost noi. A intervenit ceva”. Antrenorul cere achiziții pentru a încheia sezonul în obiectiv

Marius ANGHEL 12 Dec. 2018, 14:19 Campionat

CS Mioveni a încheiat prost anul 2018, cu cinci meciuri în care nu a reușit să câștige. După remizele cu Ripensia (1-1) și ACS Poli (1-1), pentru argeșeni au urmat trei înfrângeri consecutive, cu UTA (1-2), Academica Clinceni (1-2) și Sportul Snagov (0-4). Ultima a fost și cea mai dură, în fața propriilor spectatori, permițându-le adversarilor să urce pe primul loc al Ligii 2.

Echipa pregătită de Iordan Eftimie a încheiat prima parte a sezonului pe locul 7, fiind departe atât de primele șase clasate, cât și la o distanță de cinci puncte față de următoarele două echipe aflate sub ea în clasament. 34 de puncte au acumulat argeșenii în 21 de echipe, neexcelând la niciun capitol.

După jocul cu Sportul Snagov, Iordan Eftimie a vorbit despre prestația echipei din finalul anului și a transmis că pentru retur are nevoie de întăriri pentru a se putea îndeplini obiectivul, acela de a se menține între primele opt clasate.

„Am observat că în ultimele etape nu am mai fost noi. A intervenit ceva. Plus accidentările… De exemplu, accidentarea lui Mîrzeanu a slăbit foarte mult echipa. Plus suspendările la fiecare meci. Păcat că am făcut un tur bun de campionat… Am jucat bine în tur, dar au intervenit aceste etape din retur, acum, la final. În ciuda acestor rezultate suntem în obiectiv, pentru că acesta este clasat pe unul din locurile 1-8. Repet, păcat de munca din turul campionatului. Și la Arad, poate că nu meritam să pierdem, la Clinceni la fel… Oricum, pentru retur trebuie să aducem doi-trei jucători, ca să ne întărim. Îmi cer scuze în numele lor, al jucătorilor, suporterilor care au venit la stadion și care voiau să vadă altceva la acest ultim meci al nostru din 2018″, a spus Iordan Eftimie, citat de Curierul zilei.

Linia de clasament a Mioveniului la finalului anului 2018:

7.     CS Mioveni     21     10     4     7     33-21     34 pct.

Marius ANGHEL 12 Dec. 2018, 14:19 Campionat
Pe aceeași temă