SCM Pitești a pierdut la limită amicalul cu Steaua. Stanciu a înscris singurul gol al meciului desfășurat pe „Nicolae Dobrin”

Marius ANGHEL 18 Nov. 2015, 12:32 Pregătiri, amicale

Cu toate că în campionat nu stă foarte bine, sâmbăta trecută a pierdut la scor de neprezentare derby-ul cu CN Dinicu Golescu Câmpulung, iar la finalul acesteia săptămâni își dispută ultimul meci din acest an, SCM Pitești n-a putut rezista tentației de a juca un amical împotriva campioanei României, FC Steaua București. Jocul programat marți seară, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, s-a încheiat cu victoria la limită a grupării din Liga 1, scor 1-0.

În fața a aproximativ 3.000 de spectatori, SCM Pitești a desfășurat marți seară, pe propriul stadion, un amical de lux împotriva campioanei României. Jucătorii pregătiți de Constantin Schumacher au rezistat fără gol mai bine de o jumătate de oră de la startul partidei, în minutul 35 Nicușor Stanciu înscriind cu un șut de la 18 metri, mingea lovind pământul chiar în fața portarului. Cu un joc defensiv destul de bun, însă profitând și de forma slabă prin care trece Steaua, echipa din Liga 3 a rezistat până la final fără să mai primească goluri, iar cu puțin noroc ar fi putut chiar înscrie la cele trei ocazii importarte pe care le-a avut, dar Niță a parat de fiecare dată.

SCM Pitești: Udeanu – Mihă­escu, Ștefănescu, Pîslaru, Vladu – Panait, Lupu, Mateescu, R. Neagoe – A. David, Coșereanu. După pauză au mai intrat Oprican, Vlădescu, Albu, Voinescu, Miculaiciuc, Lircă și Alexe. Antrenor: Constantin Schumacher

FCSB: Niță (Poiană 75) – Rîpă, Aldea, Toșca (Baltac 75), Guilherme (Tîrnovan 46) – L. Filip (Tahar 46), Breeveld (Lică 75) – Chipciu (Mihalcea 46), Stanciu (Enceanu 46), Tudorie (Măcriș 66) – Tade (Onțel 46). Antrenor: Mirel Rădoi.

Foto: Gabriel Pintilei (Ziarul Argeșul)

Marius ANGHEL 18 Nov. 2015, 12:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă