SCM Argeșul, egala Mioveniului! „Cu câteva achiziții va fi mult mai bine”

Marius ANGHEL 21 Aug. 2013, 12:12 Pregătiri, amicale
SCM Argeșul, egala Mioveniului!**

Formația SCM Argeșul Pitești este neînvinsă în meciurile de verificare. În ultima partidă argeșenii au terminat la egalitate, scor 1-1, confruntarea cu CS Mioveni, elevii lui Iulian Crivac dominând o formație de liga a II-a.

Iulian Tameș a ieșit în minutul 10 de pe teren, acuzând o ușoară accidentare. La finalul partidei, mijlocașul alb-violet a declarat: „A fost un antrenament reușit cu o echipă de liga a II-a destul de bună. Eu zic că pentru început ne-am prezentat destul de onorabil și dacă o să mai facem câteva achiziții va fi mult mai bine.”

În meciul cu CS Mioveni, antrenorul Iulian Crivac a folosit următoarea echipă: Vlăsceanu – Drăgan, Ionescu, Diță, Pâslaru – David, Tameș (’10 Botea), Delcea, Iancu – Dobra, Dulcea. În repriza secundă au mai intrat: Mușat – Stancu, Neagu, Baicu, M.Stancu, Călin, Enache.

Marți, SCM Argeșul Pitești va juca pe teren propriu cu Universitatea Craiova, meciul contând în cadrul turului IV al Cupei României. „Va fi un meci asemănător cu cel de astăzi (nr. ieri), este un meci de cupă deci surprizele cu siguranță vor apărea. Acest lucru ne dorim să îl facem și noi în partida de marți cu Universitatea Craiova”, a declarat Iulian Tameș.

Argeșenii au depus o cerere la Federație pentru ca partida să se joace în nocturnă de la ora 20:00, iar acum se așteaptă un răspuns din partea oaspeților dacă sunt de acord cu această schimbare.

Până la partida cu Universitatea Craiova argeșenii mai doresc să dispute un meci amical. Astfel, vineri sunt șanse mari ca SCM Argeșul să joace împotriva celor de la Viitorul Ștefănești.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 21 Aug. 2013, 12:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă