SCM Argeș a câștigat la scor de neprezentare amicalul cu CS Mioveni!

SCM Argeșul a învins astăzi cu 3-0, la Pitești, pe CS Mioveni într-un meci amical disputat pe terenul sintetic de la Stadionul „Nicolae Dobrin”. Partida a fost un bun prilej pentru cei doi antrenori, Valentin Sinescu și Ion Moldovan să vadă la ce nivel de pregătire se află jucătorii lor.

Dacă piteștenii nu au făcut decât câteva schimbări după pauză, de partea celaltă, galben-verzii au schimbat echipa în partea a doua, rămânând din primul unsprezece doar ivorianul Bamba venit în probe de la FCM Bacău.

Gazdele au deschis scorul în minutul 38 prin Panait, care a reluat în plasă o minge bâlbâită de oaspeți în careul mic după o lovitură liberă de pe stânga. După pauză, Albu a înscris un supergol în minutul 51 cu un șut plasat în vinclu de la marginea careului după ce l-a deposedat pe Răuță care încerca să iasă cu balonul la picior din apărare. Scorul final a fost stabilit de Nilă în minutul 64, care a scăpat spre poartă și a finalizat cu un șut pe lângă Ciucă din interiorul careului.

Seria amicalelor pentru cele două echipe argeșene va continua în această săptămână. Astfel, SCM Pitești va juca joi cu Viitorul Afumați în timp ce Mioveniului va disputa vineri un nou joc de pregătire contra celor de la FC Olt Slatina, iar sâmbătă va face deplasarea la FC Brașov.

SCM Pitești – CS Mioveni 3-0 (1-0)

SCM (repriza I): Vlăsceanu – Baicu, Avramescu, Miulescu, B. Stoica, Albu, David, M. Stancu, Panait, Mitra – Dulcea.
SCM (repriza II): Geantă – B.Stancu, Avramescu, Miulescu, Baicu – Floria, Istrate, Mitra, Panait, Albu – Dulcea. Au mai intrat Nilă, Delcea, Bărbulescu. Antrenor: Valentin Sinescu

CS Mioveni (repriza I): Popescu – Cotigă, Pasăre, Bamba, Cătălin Stan – Alin Popa, Negoiță, Năstăsie, Ayza – Ene, Gueye.
CS Mioveni (repriza II): Ciucă – Zaharia, Bamba, Bogdan Stoica, Chețan – Abuzătoaie, Răuță, Biceanu, Galan – Traore, Vintilă. Au mai jucat: Ionuț Gheorghe, Burghel, Iordache, Tucă, Barbu, Păun. Antrenor: Ion Moldovan

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: sportarges.ro și csmioveni.ro

Pe aceeași temă