Schimbări importante la Luceafărul! Bihorenii se vor reuni la… București

Marius ANGHEL 12 Jan. 2018, 13:11 Pregătiri, amicale
Schimbări importante la Luceafărul!** Bihorenii se vor reuni la... București

Planurile de pregătire ale Luceafărului Oradea s-au schimbat față de cum le anunța inițial antrenorul Cristian Dulca. Echipa bihoreană va avea prima acțiune din acest an la București, nu la Baza Sportivă Luceafărul Felix din Sânmartin. Iar primul antrenament a fost mutat două zile mai târziu.

Jucătorii Luceafărului vor merge până la București, la Institutul Național de Medicină Sportivă, pentru a efectual vizita medicală în această iarnă. Aceasta este programată să aibă loc luni, 15 ianuarie, atunci când era stabilită, inițial, reunirea. „Am dorit ca testele medicale să fie cât mai complexe și de aceea s-a luat decizia să le efectuăm la București la INMS”, a explicat, pentru Bihon, antrenorul Cristian Dulca.

Primul antrenament din acest an a fost mutat două zile mai târziu, pe 17 ianuarie, la Sânmartin. Atunci sunt așteptate și primele achiziții. Dulca și-ar dori cinci-șase jucători noi, însă nu le dă numele pentru a nu le dai idei colegelor de campionat. „Nu putem avansa încă niciun nume, negociem, iar când tratativele vor fi finalizate vom anunța”, a mai precizat Dulca.

Schimbări sunt și în privința cantonamentului. Dacă inițial vorbea despre Cipru sau Turcia, acum Cristian Dulca trebuie să se mulțumească doar cu Complexul Olimpic de la Izvorani, în Ilfov. Acesta este preconizat să aibă loc în perioada 29 ianuarie – 9 februarie.

Unul dintre jucătorii pe care Luceafărul nu se va mai baza în partea a doua a sezonului este Adrian Bedea (22 de ani). Mijlocașul a evoluat în acest campionat în 18 meciuri și a înscris două goluri.

Marius ANGHEL 12 Jan. 2018, 13:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă