Rover Cârstea a debutat cu gol sub culorile Berceniului!

Mihai Andries 09 Aug. 2013, 17:26 Pregătiri, amicale
Rover Cârstea a debutat** cu gol sub culorile Berceniului!

Amicalul de miercuri al Berceniului i-a adus în fața ilfovenilor pe argeșenii de la CS Mioveni. Echipa antrenată de Marin Dragnea și Nelu Prună a scurtcircuitat-o pe colega de eșalon, învingând-o cu 3-1 după ce a condus-o cu 3-0. Alex Stan a deschis scorul în minutul 13, pentru Rover Cârstea să stabilească scorul primei reprize la 2-0 în minutul 40. Alex Stan a mai punctat o dată, în minutul 65, în timp ce argeșenii au marcat din penalty în minutul 82.

De remarcat că Rover Cârstea a debutat în acest meci pentru gruparea ilfoveană, rezolvând problema ofensivei pentru ACS Berceni, care l-a pierdut săptămâna trecută pe Crețu.
Ilfovenii au început cu Meilă – Feraru, Nicu, Sandu, Pazon – Al. Stan, Al. Radu, Pădurețu, Pivniceru – R. Cârstea, Nistor (41 Ghinea). În repriza secundă au evoluat: Marin (82 Meilă) – Feraru (65 R. Gheorghe), Nicu (65 Nicolici), Al. Mihai, Pazon – Al. Vasile, Fatai, Ștefan, Ioniță – Ghinea, Cârstea

Următorul meci al echipei antrenate de Marin Dragnea va avea loc mâine la ora 11, la întoarcerea din cantonament, ilfovenii urmând a se opri la Câmpina pentru un amical cu nou promovata ACSM.

 

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 09 Aug. 2013, 17:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă