Roberto Ayza se retrage din cariera de fotbalist în amicalul cu FCSB! Mesajul brazilianului după aproape 30 de ani petrecuți pe teren

Marius ANGHEL 02 Jul. 2019, 17:15 Pregătiri, amicale
Roberto Ayza se retrage din cariera de fotbalist în amicalul cu FCSB!** Mesajul brazilianului după aproape 30 de ani petrecuți pe teren

Roberto Ayza (38 de ani), brazilianul care a scris istorie pentru CS Mioveni, a decis să se retragă din activitatea de fotbalist odată cu finalul sezonului recent încheiat. Mijlocașul care în România a mai jucat pentru Cetatea Suceava, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Bihor și Gloria Bistrița va avea parte de un meci de retragere oficială.

Ultimul joc în care Ayza a evoluat a fost cel cu SSC Farul, disputat pe 9 mai 2019 și pierdut de CS Mioveni pe teren propriu cu 2-0. Acum, conducătorii clubului argeșean au decis să-i acorde brazilianului șansa de a-și lua la revedere de la suporteri într-un amical de gală. Joi, de la ora 20:30, în nocturnă, CS Mioveni dispută pe teren propriu testul cu FCSB.

Ayza și-a anunțat retragerea printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„Aproximativ 30 de ani pe teren, 15 ani ca profesionist … Urcușuri și coborașuri, muncă, faimă, glorie, dezamăgiri… Mii de sentimente de nedescris și de neîntâlnit pe care doar o competiție sportivă ți le poate oferi… Complimente, jigniri, fani, critici, laude… Îți multumesc Doamne pentru tot ce mi-a oferit viața pe teren, pentru visele din copilărie ce mi s-au îndeplinit, pentru faptul că am avut șansa de a fi privit cu mândrie de copiii mei jucând, de a fi apreciat de mulți oameni cunoscuți și necunoscuți. Mulțumesc tuturor antrenorilor care au crezut în mine, mulțumesc tuturor colegilor, care au fost alături de mine la bine și la rău, mulțumesc conducătorilor, mulțumesc tuturor pentru susținere de-a lungul timpului, mulțumesc soției mele minunate pentru răbdare și înțelegere, copiilor mei iubiți, muțumesc fotbal, te-am iubit și te voi iubi mereu”, a fost mesajul lui Roberto Ayza.

În sezonul recent încheiat al Ligii 2, Roberto Berça Ayza a evoluat în 23 de meciuri pentru CS Mioveni și a marcat un gol.

Ayza va rămâne în cadrul clubului din Mioveni, unde va fi antrenor la copii și juniori.

Marius ANGHEL 02 Jul. 2019, 17:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă