Ripensia poate pierde doi jucători importanți! Timișorenii au aflat și de ce absentează Zaluschi, însă știu o minciună

Marius ANGHEL 21 Jun. 2017, 13:37 Pregătiri, amicale

Ripensia a fost prima echipă din noul sezon al Ligii 2 care a dat start pregătirii. Antrenorul Remus Steop a avut 25 de jucători sub comandă, dintre care trei sunt în probe. Adrian Zaluschi, Raul Briciu, Mihai Hecsko și Ciprian Ștreangă au absentat nemotivat, în timp ce Georgios Gakos a fost învoit pentru a susține BAC-ul.

Dintre absenții nemotivați, Ștreangă are probleme medicale și i se va rezilia contractul, însă despre absențele lui Zaluschi și Hecsko, antrenorul nu știa nimic. „Încă nu vă pot spune 100 la sută de ce nu au venit, dar vă pot spune zilele viitoare. Voi avea o discuție cu conducerea și voi știi de ce. Gakos a fost singurul pe care l-am învoit. Ștreangă am înțeles că lipsește din motive medicale, Briciu lipsește din considerente legate de serviciul pe care îl are în ultimul timp. Zaluschi am înțeles că și-a prelungit înțelegerea cu clubul. Probabil că e în vacanță, nu știu să vă spun”, a explicat antrenorul Ripensiei, citat de TMsport.ro.

Între timp, președintelui Radu Ienovan i s-a comunicat că Zaluschi ar fi la sora sa în Germania și că va veni la reunire luni. Rețeaua de socializare Facebook ne arată însă altceva, și anume, postări cum că talentatul mijlocaș central e, de fapt, pe litoralul bulgăresc, scrie TMsport.ro.

Hecsko vrea în Austria

Cât despre viitorul lui Hecsko la Ripensia, acesta este pu sub semnul întrebării. „Eu am avut discuții cu Hecsko despre prelunirea contractului, el mai are angajament până la 30 iunie. El ,i-a spus că vrea să joace fotbal în Austria. I-am spus că dacă vrea să vină la noi la pregătire, poate veni, mai ales că acolo campionatul începe mai târziu. Dacă se răzgândește, cu mare drag, poate continua la noi”, a explicat Ienovan pentru TMsport.ro. Unele zvonuri din județul Arad vorbesc de un interes al Sebișului pentru Hecsko.

Golda e dorit înapoi la ACS Poli

O problemă ar fi și că ACS Poli nu vrea să-l mai împrumute pe Denis Golda încă un sezon la Ripensia. Jucătorul Under 21 a fost prezent la reunire, iar oficialilor nou-promovatei nu li s-a comunicat nimic despre situația tânărului atacant aflat sub contract cu gruparea din Liga 1.

„Cineva de la noi din club a vorbit și cei de la Poli și-au dat acordul verbal ca Golda să continue la noi. Pe noi nu ne-au anunțat deocamdată. Golda este împrumutat la noi până în 30 iunie. Noi dorim să discutăm cu ei pentru a împrumuta mai mulți tineri care nu intră în vederile primei echipe”, a adăugat președintele Ripensiei.

Marius ANGHEL 21 Jun. 2017, 13:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă