Reunirea Gloriei a fost amânată cu o săptămână. „Vioară” își pregătește jucătorii în țară, însă nu a renunțat nici la Antalya

Marius ANGHEL 05 Jan. 2015, 11:42 Pregătiri, amicale
Reunirea Gloriei a fost amânată cu o săptămână.**

Programată pentru 5 ianuarie, reunirea echipei Gloria Buzău a fost amânată cu o săptămână, astfel fotbaliștii lui Viorel Ion se vor mai bucura de încă o săptămână de vacanță.

Staff-ul grupării din Crâng a definitivat programul pentru prima parte a pregătirilor din această iarnă, jucătorii fiind așteptați din nou la treabă lunea viitoare, de la ora 14.00. După vizita medicală, programată pe 13 și 14 ianuarie, lotul Gloriei va pleca în primul stagiu de pregătire al iernii, la Sărata Monteoru.

„Nu există nicio certitudine. În program era trecut să începem de luni, pe 5, cu reunirea. Ne doream să facem un cantonament în străinătate, dar situația financiară nu ne permite asta”, a declarat, sâmbătă, Viorel Ion la Sport Total FM.

Varianta unui cantonament extern, în Turcia, luată în discuție de Viorel Ion înainte de vacanță, nu a fost abandonată, scrie sansanews.ro, dar situația financiară nu permite, deocamdată, plecarea într-un astfel de stagiu.

CITEȘTE ce spune Viorel Ion despre posibilitatea ca la Gloria să vină un sponsor

Campionatul Ligii a 2-a este programat să se reia pe 28 februarie, cu etapa a 17-a.

Marius ANGHEL 05 Jan. 2015, 11:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă