Viorel Ion: „Lângă echipă ar putea veni un sponsor care să asigure salariile jucătorilor”

Mihai Andries 03 Jan. 2015, 14:18 Campionat
Viorel Ion:**

Viorel Ion, antrenorul Gloriei Buzău, e optimist înainte de începerea pregătirii de iarnă, chiar dacă plecarea într-un cantonament în Turcia ar putea fi anulată din motive financiare. Fostul fotbalist al Oțelului și al Stelei a declarat în emisiunea „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM că situația din „Crâng” nu e atât de dramatică precum e la alte cluburi, iar lângă echipa din Buzău ar putea veni chiar un nou sponsor care să asigure salariile.

„Nu există nicio certitudine. În program era trecut să începem de luni, pe 5, cu reunirea. Ne doream să facem un cantonament în străinătate, dar situația financiară nu ne permite asta. Probabil vom amâna reunirea cu 3-4 zile. Mâine vom avea o discuție din nou. Decât să facem cantonamentul în România, am putea să-l facem în Turcia, în Antalya, pentru că sunt condiții mult mai bune.

Dacă rămân toți jucătorii și, din câte știu, și-au exprimat dorința să rămână, Gloria ar putea avea același parcurs și poate chiar unul mai bun. Sunt jucători care au oferte, Pălimaru e printre ei. Eu trag de el să rămână măcar până la vară. Băieții au primit un salariu, nu au făcut Sărbătorile cu burta goală. Eu cred că e foarte bine pentru toată lumea. La noi, situația încă nu e una dramatică. Dăm și noi din coate, și eu, și președintele. Am înțeles că cineva vrea să vină lângă echipă, un sponsor. Ar putea să asigure măcar salariile jucătorilor”, a comentat Viorel Ion la Sport Total FM.

Mihai Andries 03 Jan. 2015, 14:18 Campionat
Pe aceeași temă