Remiză între vecini

05 Aug. 2009, 14:33 Pregătiri, amicale
Remiză între vecini

 

FC Botoșani a înregistrat în această dimineață a treia remiză din intersezon în meciul disputat la Fălticeni împotriva Cetății Suceava (2-2).

 

După o primă repriză albă botoșănenii au deschis scorul în minutul 50 prin Bogdan Ghiceanu, care a reluat cu latul în plasă o centrare a lui Rențea. Sucevenii însa n-au sucombat și au izbutit egalarea cu un sfert de oră înainte de final, prin Dumitru, care a profitat de o gravă eroare a portarului Afloarei.

 

În minutul 81, "roș-alb-albaștrii" au trecut din nou în avantaj, prin Vrabie, care a înscris după o lovitură liberă executată de Boroștean. Pe final sucevenii i-au lăsat mască pe jucătorii fanionului, aceștia văzându-se egalați din penalty de Homneac, care a transformat cu sânge rece lovitură de pedeapsă obținută în urma unui fault a lui Ghiviziu la Dumitru. În prelungiri vecinii au fost foarte aproape de o victorie istorică, aceștia lovind bara porții fanionului de la 14 metri.

 

Deși Cetatea Suceava a obținut azi, un rezultat de marcă în fața lui FC Botoșani (2-2), după ce în ultima perioadă a fost învinsă fără drept de apel de gruparea locală, președintele vecinilor n-a părut prea încântat.„A fost un meci bun de verificare, iar mâine vom juca iar, la Humor și sperăm că până la ora meciului cu Steaua II să fim în plină formă”, a declarat în exclusivitate pentru SportSuceava.ro, președintele Ciprian Anton.

 

Din cauza unei ploi insuportabile care a căzut aproape tot meciul dintre Cetatea Suceava și FC Botoșani (2-2), suporterii fălticeneni au lipsit aproape cu desăvârșire din tribunele stadionului Nada Florilor, aceștia fiind în număr de aproximativ 20.


Cetatea Suceava: Pascal – Feraru, Bernard, Cososchi – Avrămia, Hapiuc, Homneac, Ailenii, Halip – Dicher, Dumitru. Au mai intrat: Jalbă, Apetri

FC Botoșani: Cherecheș – Such, Țabără, Atudorei, Rențea – Bordeianu, Simion, Balaban, Porfireanu – Simao, Caragea. Au mai intrat: Afloarei, Ghiviziu, Marin, Vrabie, Ghiceanu, Boroștea și Apostol

 

Sursa: botosaneni.ro


05 Aug. 2009, 14:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă