Rapid, victorioasă în ambele amicale desfășurate duminică! Daniel Pancu a împărțit lotul în două, iar jucătorii l-au răsplătit cu succese cu 3-2 și 8-1

Marius ANGHEL 14 Jul. 2019, 23:45 Pregătiri, amicale

Rapid a disputat duminică două amicale în cantonamentul pe care îl efectuează în această perioadă în Turcia și pe ambele le-a câștigat, ajungând la un total de cinci victorii în tot atâtea jocuri de pregătire desfășurate în această vară. 

Antrenorul Daniel Pancu a împărțit lotul în două, pentru a le oferi tuturor jucătorilor șansa de a evolua cât mai mult. De dimineață, de la ora 11:00, o parte dintre componenții lotului au avut test împotriva Selecționatei Turciei a jucătorilor fără contract, iar după amiază, de la ora 17:00, ceilalți giuleșteni au întâlnit naționala sub 21 de ani a Turkmenistanului.

Meciul cu Selecționata Turciei a jucătorilor fără contract a fost adjudecat de Rapid cu 3-2. Au marcat Alin Cârstocea (28), Cătălin Hlistei (30) și Antonio Sefer (75), însă au primit și două goluri de la Ali Sinan (33) și Hasan Can (54).

În acest amical, Daniel Pancu i-a utilizat pe: Ciuculescu (Achiriloaie 59′) – I. Voicu (Babaua 46′), Erichot, Bg. Manole, Finica – Cârstocea, R. Lazăr (Pănoiu 46′), Jorza – Hlistei (Dodoi 46′), Vlada, Sefer.

Ulterior, spre seară, ceilalți componenți ai lotului, dar și Achiriloaie și Babaua, utilizați din nou, au întâlnit naționala de tineret a Turkmenistanului. Diferența a fost una foarte mare, Rapid impunându-se cu 8-1. Au marcat Marian Drăghiceanu (3, 49, 73), George Tudoran (27 – pen.), Petre Goge (58), Matias Roskopf (71, 90) și Ștefan Pănoiu (82), în timp ce pentru adversari a punctat Bagli (70).

În acest al doilea joc, pentru Rapid au evoluat: Drăghia (Achiriloaie 59′) – Băjan, Mallo (Neacșu 46′), Al. Iacob, Demici (Oanea 46′) – Al. Dulca, Drăghiceanu (Babaua 79′), Goge – Tudoran, Roskopf, Labeau (Pănoiu 46′).

Aceeași rețetă se repetă și miercuri

Miercuri, rapid are programate alte două meciuri amicale. De dimineață întâlnește din nou Selecționata Turciei a jucătorilor fără contract, iar după masă are test cu echipa antrenată de Marius Șumudică, Gazișehir Gaziantep.

În primul amical din Turcia, Rapid a învins-o cu 2-0 pe Yeni Malatyaspor, formație care a încheiat sezonul pe locul 5 în prima ligă din Turcia și va participa în Europa League. În țară, Rapid a disputat alte două amicale, pe ambele câștigându-le cu 1-0. Cu Concordia Chiajna s-a impus prin reușita lui Marian Drăghiceanu, iar cu Csikszereda prin golul din lovitură liberă al lui Antonio Sefer.

Înregistrarea meciului cu Selecționata Turciei a jucătorilor fără contract:

Foto: FC Rapid 1923

Marius ANGHEL 14 Jul. 2019, 23:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă