Surpriză în primul amical din Turcia. VIDEO | Rapid a câștigat cu 2-0 împotriva unei echipe care va evolua în Europa League

Marius ANGHEL 11 Jul. 2019, 18:32 Pregătiri, amicale
Surpriză în primul amical din Turcia.** VIDEO | Rapid a câștigat cu 2-0 împotriva unei echipe care va evolua în Europa League

Aflată de luni în cantonament în Turcia, Rapid a disputat, astăzi după-amiază, primul amical la Bolu. Echipa antrenată de Daniel Pancu a întâlnit-o pe Yeni Malatyaspor, formație care a încheiat sezonul pe locul 5 în prima ligă din Turcia și va participa în Europa League, pe care a învins-o, surprinzător, cu 2-0.

Cele două goluri ale giuleștenilor au fost marcate de Amir Jorza, în minutul 22, și Marian Drăghiceanu, în minutul 80. Acesta din urmă a înscris dintr-o lovitură liberă executată perfect.

Rapid a început meciul în formula: Drăghia – Voicu (cpt.), Mallo, Al. Iacob, Oanea, Cârstocea, R. Lazăr, Jorza, Sefer, Hlistei, Vlada. Au mai fost utilizați: Ciuculescu – Manole, Demici, Pănoiu, Drăghiceanu, Goge, Al. Dulca, Dodoi.

În Turcia, Rapid va disputa trei meciuri amicale, însă pentru data de 14 iulie încă își caută adversar, după ce jocul cu Sivasspor a picat. Pe 17 iulie o va întâlni pe Gazișehir Gaziantep (17 iulie), aceasta din urmă fiind echipa antrenată de Marius Șumudică.

În țară, Rapid, a disputat alte două amicale, pe ambele câștigându-le cu 1-0. Cu Concordia Chiajna s-a impus prin reușita lui Marian Drăghiceanu, iar cu Csikszereda prin golul din lovitură liberă al lui Antonio Sefer.

Înregistrarea video a meciului o puteți urmări în clipurile de mai jos:

Marius ANGHEL 11 Jul. 2019, 18:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă