Rapid, înfrângere usturătoare în fața nemților de la Freiburg II!

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 19:37 Pregătiri, amicale
Rapid,** înfrângere usturătoare în fața nemților de la Freiburg II!

Rapid București a fost învinsă, joi, cu scorul de 5-0 (1-0), de formația germană SC Freiburg II, ocupanta locul 4 în Südwest / Regionalliga (Liga a IV-a), în cel de-al patrulea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya, informează pagina oficială de Facebook a grupării giuleștene. Nemții au marcat în minutele 5, 53, 63, 78 și 89. Rapid nu s-a putut baza în această confruntare pe nouă jucători, toți cu probleme medicale.

Antrenorul Viorel Moldovan a început meciul în următoarea formulă de echipă: Drăghia – Ct. Păun, Al. Iacob, Săndulescu, Al. Coman – T. Bălan, Negru, Mindu, Doman – Martin, Ciolacu. În minutul 60, Bălan a fost înlocuit de Selagea.

În lipsă de fotbaliști apți, subiect despre care liga2.ro a scris în această dimineață, Moldovan a testat, în repriza secundă, șapte jucători: Jeison Moreno (mijlocaș defensiv), Wiston Sevillano (mijlocaș central), Diego Quinones (atacant), Jefferson Angulo (atacant), Joao Victor (fundaș central), Vanilson Lira (mijlocaș central) și Luis Hidalgo (mijlocaș defensiv).

Până acum, în cele patru amicale disputate în Antalya, Rapid a obținut doar un egal. Iată rezultatele înregistrate: 0-4 cu Ferencvaros, 0-0 cu Hoffenheim U23, 1-2 cu Săgeata Năvodari și 0-5 cu Freiburg II.

Cantonamentul alb-vișiniilor din Antalya va continua până pe 14 februarie.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 19:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă