Moldovan a rămas fără jucători! Nouă rapidiști sunt accidentați

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 14:36 Pregătiri, amicale
Moldovan a rămas fără jucători!** Nouă rapidiști sunt accidentați
  • Giuleștenii nu au decât 14 fotbaliști valizi, iar tehnicianul giuleștenilor cere întăriri de urgență
  • Rapid se confruntă cu serioase probleme de lot în cantonamentul din Antalya. Viorel Moldovan a rămas, astăzi, cu doar 14 jucători apți și se gândește serios să anuleze amicalul din această după-amiază, cu Freiburg II, programat pentru ora 17:00.

În acest moment sunt nouă jucători ai Rapidului accidentați: Claudiu Herea, Daniel Pancu, Nicolae Vasile, Tibi Bălan, Darko Lukanovic, Ionuț Voicu, Tînc, Marian Stoica și Florin Călin, în timp ce Dani Lung nu s-a recuperat total după operația pe care a suferit-o în decembrie la umăr. 

„Nu am decât doi jucători de rezervă apți!”

Tehnicianul rapidist se vede astfel nevoit să ceară urgent întăriri de la conducerea clubului pentru a forma un lot competitiv pentru returul campionatului. „Am nevoie de cel puțin cinci jucători pentru a acoperi posturile deficitare. În plus, au mai apărut și accidentările care îmi dau mari bătăi de cap. Pentru meciul cu Freiburg nu am decât doi jucători de rezervă apți”, a declarat Moldovan.

Pentru a putea disputa meciul cu Freiburg, staff-ul tehnic va fi nevoit să apeleze la jucători liberi care sunt dispuși să dea probe pentru formația giuleșteană.

Rezultatele obținute de Rapid în partidele amicale disputate în această iarnă:

  • Ferencvaros 0-4
  • Hoffenheim U23 0-0
  • Săgeata Năvodari 1-2

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 14:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă