Rapid CFR a făcut scor în ultimul amical dinaintea startului de sezon

27 Aug. 2012, 13:51 Pregătiri, amicale

Cu o săptămână înaintea începerii noului sezon în Liga a II-a, echipa de fotbal Rapid CFR Suceava a făcut scor într-un ultim amical disputat pe stadionul Areni în compania nou promovatei în Liga a III-a, Bucovina Rădăuți, scor 7 – 0. Până la pauză, rapidiștii pregătiți de antrenorul Bogdan Tudoreanu au reușit să marcheze de trei ori, pe fondul unui joc cu destul de multe durități în teren pentru un meci amical. În partea a doua, sucevenii au mai înscris de patru ori fără să primească gol, scor final 7 – 0, prin trei reușite ale lui Negru, și câte una de partea lui Semeghin, Sumanariu, Homneac și Căinari.

„A fost un joc bun din punct de vedere al rezultatului, dar personal nu prea am fost mulțumit de mai multe aspecte și mă refer aici la posesie, dar și la presingul care a cam lipsit și sper ca până la începerea sezonului să ne punem la punct cu toate acestea. Partea a doua a jocului a fost ceva mai bună, dar jocul a fost destul de dur pentru un amical, unul cu mai multe altercații după intrări mai dure din care Semeghin și Ionuț Plămadă au ieșit din cauza loviturilor primite pe gleznă”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu. Tehnicianul rapidist speră ca cei doi jucători accidentați să-și revină până sâmbătă, mai ales că nu au suferit entorse, ci doar lovituri.

Rapid CFR Suceava a început partida în formula Preda, Bălan, F. Plămadă, Velescu, Semeghin, Gheorghiu, Căinari, Bosancu, Homneac și Negru, pe parcurs intrând în teren și Pascal, Lozneanu, Moldovan, Golofca, Duman, Sumanariu, Spătar, Costan și Arotăriței. De cealaltă parte, Bucovina Rădăuți, pregătită de antrenorul Lucian Burlacu a jucat în formula Prutean, Huțanu, Breniuc, Vitu, Duțică, Gucianu, Păsărilă, Zaremba, Stoian, Avrămia și Sabie, în teren intrând și Bujdei, Galan, Apostol, Viu, Tătar, tudose și Pleșca.

Marți, Rapid CFR va evolua în turul 4 al Cupei României Timișoreana pe terenul divizionarei a IV-a, Foresta Mălini, urmând ca sâmbătă să debuteze în Liga a II-a pe teren propriu, cu FC Delta Tulcea.

Sursa: Monitorul de Suceava
Foto: gazetasv.ro

27 Aug. 2012, 13:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă