Rapid a remizat într-un amical cu Progresul Spartac, înainte de intrarea în vacanță. Golul giuleștenilor, marcat de un puști adus de la echipa U19

Marius ANGHEL 13 Dec. 2019, 14:28 Pregătiri, amicale
Rapid a remizat într-un amical cu Progresul Spartac, înainte de intrarea în vacanță.** Golul giuleștenilor, marcat de un puști adus de la echipa U19

Rapid a desfășurat, vineri, la București, un amical cu Progresul Spartac, pe terenul echipei din Liga 3, pe care l-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Daniel Pancu a testat în mare parte jucători care au evoluat mai puțin în această primă parte a sezonului, dar și câțiva juniori din cadrul clubului. După acest joc, giuleștenii au primit vacanță.

Nu toți jucătorii Rapidului au luat vacanță. Astăzi, o parte dintre ei au intrat pe teren într-un amical cu liderul Seriei a 3-a a Ligii 3, Progresul Spartac, formație cu care anul trecut giuleștenii s-au luptat pentru promovarea în Liga 2. Testul desfășurat pe teren sintetic a avut două goluri, ambele marcate pe final.

După o primă repriză cu puține ocazii de gol, Rapid a marcat în mintul 78, prin puștiul Vlad Ghineț, din pasa lui Cosmin Ilie. Ambii vin de la echipa U19 a clubului giuleștean. Progresul Spartac a reușit însă să egaleze în minutul 85, prin Eugen Lixandru.

Progresul Spartac: Voican – Parfeon, Leafu, Lolescu, Șandru – Badea, Geană – A. Grigore – Curt – Cristi Fl., Tudorache
Au mai intrat: Lixandru, Vlad, Matei, Acasandrei, Ispas, Brocea, E. Radu, Cazaciuc

Rapid: Drăghia (Achiriloaei 31′, Lefter 60′) – Băjan, Ignat (Stănici 46′), B. Manole, Oanea (Finica 46′) – Pănoiu (Gogan 60′), R. Lazăr (A. Gheorghe 60′) – Dulca (Ghineț 60′), Drăghiceanu (A. Dumitrescu 60′), Goge (A. Nițu 67′) – Roskopf (C. Ilie 46′).

Rapidiștii vor intra, oficial, în vacanță de astăzi, urmând a reuni în jurul datei de 10 ianuarie 2020 la antrenamente. Echipa antrenată de Daniel Pancu a încheiat anul pe locul 3 în Liga 2, cu 35 de puncte acumulate în 21 de etape, la șase, respectiv două puncte sub UTA și CS Mioveni, clasate pe poziții direct promovabile.

Foto: Progresul Spartac ’44 și FC Rapid 1923

Marius ANGHEL 13 Dec. 2019, 14:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă