Programul Rapidului, dat peste cap de accidentul aviatic produs la Istanbul. Giuleștenii și-au amânat revenirea în țară

Marius ANGHEL 06 Feb. 2020, 14:17 Pregătiri, amicale

Accidentul aviatic produs miercuri seară, în Turcia, la Istanbul, a dat peste cap programul echipei Rapid, care astăzi, joi, ar fi trebuit să se întoarcă în România după ce a efectuat un cantonamentul în Antalya. Giuleștenii și-au amânat revenirea în țară pentru vineri dimineață.

Din cauza accidentul aviatic de ieri seară produs la aeroportul Sabiha Gokcen din Istanbul, cursele aeriene reluate din această dimineață au fost date peste cap, iar delegația Rapidului este afectată de această schimbare de program. Altfel, giuleștenii nu se vor mai întoarce în țară în această după-amiază, ci abia mâine. Restul zilei de azi o vor petrece la Istanbul.

„Sosirea în țară a delegației rapidiste s-a amânat pentru mâine dimineață, din cauza întârzierii zborului de la Antalya către Istanbul, ce a făcut ca zborul de legătură către București să fie ratat.
Astfel, jucatorii și staff-ul Rapidului vor fi cazați în această noapte la Istanbul, urmând ca mâine să revină în Capitală”
, a anunțat Rapid.

În cantonamentul din Turcia, efectuat în Antalya, la Lara, în perioada 24 ianuarie – 6 februarie, Rapid a desfășurat patru meciuri în care a obținut următoarele rezultate: 2-0 cu FC Saarbrücken (L4 Germania), 2-3 cu U Craiova 1948 SA (Liga 3), 0-2 cu CSKA 1948 Sofia (Liga 2 Bulgaria) și 2-2 cu FK Baltika Kaliningrad (Liga 2 Rusia).

Accident aviatic la Istanbul: un Boeing 737 s-a rupt în trei după ce a derapat pe pistă și a căzut într-o râpă

Programul Rapidului a suferit schimbări de ultimă oră din cauza unui accident aviatic produs miercuri seară la Istanbul. Un avion Boeing 737 al companiei low-cost Pegasus Airlines a derapat pe o distanță de circa 50-60 de metri la aterizarea pe aeroportul Sabiha Gokcen din partea orientală a Istanbulului, în condiții de ploaie torențială și vânt puternic, și s-a rupt în trei după ce a căzut 30-40 de metri într-o râpă, la capătul pistei, a anunțat Agerpres.

Numărul persoanelor ucise în accidentul de avion de miercuri seara de la Istanbul a crescut la trei, a anunțat, joi, ministrul turc al sănătății, Fahrettin Koca. Cei trei, toți cetățeni turci, au murit la spital, iar alți 179 de oameni au fost răniți din cei 183 aflați la bord, 177 de pasageri și șase membri ai echipajului. Răniții sunt tratați la 18 spitale din zonă, a precizat guvernatorul metropolei, Ali Yerlikaya.

Cursele pe aeroportul Sabiha Gokcen au fost reluate joi dimineața, după o întrerupere de mai multe ore.

Marius ANGHEL 06 Feb. 2020, 14:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă