Nicolae Grigore a stabilit data la care sună adunarea rapidiștilor. Vor merge și într-un cantonament ”de aproximativ 10 zile”

Marius ANGHEL 10 Dec. 2020, 10:30 Liga 2
Nicolae Grigore a stabilit data la care sună adunarea rapidiștilor. Vor merge și într-un cantonament ”de aproximativ 10 zile”

Nicolae Grigore a stabilit data la care Rapid va reveni la antrenamente. Ionuț Voicu și compania vor avea puțin peste o lună vacanță, după ce la începutul acestei săptămâni, în urma victoriei cu 2-0 în derby-ul cu ASU Politehnica, la Timișoara, în ultima etapă programată în 2020, jucătorii au primit liber.

Vacanța rapidiștilor se va întinde până la data de 10 ianuarie, urmând ca de la 11 ianuarie, într-o zi de luni, să revină la pregătire. Două săptămâni vor efectua antrenamente în Regie, urmând ca apoi să meargă într-un cantonament de ”aproximativ 10 zile”, după cum anunță clubul. Pe lângă faptul că încă nu se cunoaște perioada exactă a cantonamentului, ci doar ”aproximativ”, Rapid nu știe în acest moment nici locația stagiului de pregătire centralizată.

”Pauza de iarnă nu va fi foarte lungă, astfel că băieții noștri se vor reuni peste o lună, pe 11 ianuarie 2021, urmând a se antrena două săptămâni în București, după care vor merge timp de aproximativ 10 zile în cantonament.
Rapid a încheiat pe podium anul 2020, și chiar dacă are un golaveraj inferior ocupantei locului secund, Viitorul Pandurii, la finalul sezonului regular primul criteriu de departajare la egalitate de puncte este meciul direct, în care Rapid s-a impus cu 3-1, la Târgu Jiu.
În prima etapă, din cele șase rămase până la play-off, Rapid va primi vizita Ripensiei Timișoara, pe 20 februarie”, anunță Rapid.

Rapid iernează pe locul 3 în Liga 2, la egalitate cu a doua clasată Viitorul Pandurii

Rapid se află în acest moment, după 15 etape desfășurate în prima parte a sezonului, pe locul 3 în clasamentul Ligii 2, cu 26 de puncte acumulate în 14 meciuri, fiind la egalitate cu Viitorul Pandurii (locul 2), care are însă un golaveraj mai bun. Lider este ”FC U” Craiova, cu 30 de puncte, iar prima echipă clasată sub locurile care duc în play-off este FK Csikszereda, cu 22 de puncte.

În ultimele șase etape rămase de disputat în sezonul regular, Rapid mai are de jucat cu: Ripensia (acasă, 20 februarie), SCM Gloria Buzău (deplasare, 27 februarie), FK Csikszereda (acasă, 6 martie), Unirea Slobozia (deplasare, 13 martie), Dunărea Călărași (acasă, 20 martie) și Metaloglobus București (deplasare, 27 martie). Datele sunt cele în care sunt programate etapele, meciurile enumerate având șanse să fie mutate mai devreme sau mai târziu.

Foto: Răzvan PăsăricăSport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-rapidului-au-primit-vacanta-cand-suna-adunarea-nicolae-grigore-si-cele-sase-meciuri-pe-care-le-mai-au-de-disputat-in-sezonul-regular-19161813

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-incheiat-licitatia-cu-tricourile-speciale-utilizate-in-derby-ul-cu-asu-poli-suma-stransa-va-fi-donata-catre-salvati-copiii-timisoara-un-suporter-a-castigat-cinci-tricouri-19161961

Marius ANGHEL 10 Dec. 2020, 10:30 Liga 2
Pe aceeași temă