Primul succes al Snagovului în această iarnă

23 Feb. 2012, 16:47 Pregătiri, amicale

FC Snagov a reușit să se impună la scor de neprezentare în fața satelitului dinamovist, dar gazdele, căci meciul s-a jucat pe sinteticul din Ștefan cel Mare, au aliniat o echipă plombată cu mulți titulari de la juniorii republicani ai clubului. Și asta deoarece majoritatea titularilor obișnuiți au jucat ieri la Pitești, contra celor de la FC Argeș, iar o serie de jucători au fost chemați la lotul de juniori Under 18 cantonat la Mogoșoaia. În atare condiții, succesul ilfovenilor a venit de la sine, chiar dacă nici echipa antrenată de Laurențiu Tudor nu a avut multe nume sonore în primul unsprezece.

Scorul a fost deschis după doar 5 minute de joc după o diagonală a lui Bâtfoi care a fost valorificată de Bereșoaie cu un lob din afara careului peste un Pena aflat prea în față. Până la finalul primei reprize scorul nu s-a mai schimbat, în ciuda ocaziilor apărute la ambele porți. În schimb, ilfovenii au avut parte de un eveniment neplăcut după ce Mihai Dumitru s-a accidentat la un duel cu Burnea, în minutul 15, fiind necesară schimbarea lui cu Tomozei, proaspăt împrumutat de la CSM Râmnicu Vâlcea.

Dinamo a folosit un portar de 15 ani!

Repriza a doua a adus mai multe schimbări în tabăra ilfoveană, dar și încă două goluri în poarta lui Pena. Rădulescu a speculat o bâlbă în careul dinamovist și a marcat cu un semilob din fața porții, în timp ce Bereșoaie a făcut dubla după o centrare a lui Tomozei. Puștii alb-roșiilor au dat o replică dârză, cea mai mare ocazie a reprizei fiind bara lui Kanda din lovitură liberă. De remarcat că în ultimele minute între buturile echipei antrenate de Ion Marin și Ionel Augustin a intrat noua achiziție de la rivala Steaua, juniorul de 15 ani Ionuț Radu!

Snagovul a pierdut precedentele 3 partide

Pentru ilfoveni, amicalul cu Dinamo II a fost cel de-al patrulea în această perioadă de pregătire. În precedentele trei, FC Snagov a pierdut cu adversari mult mai slabi cotați: 0-1 cu Turris Turnu Măgurele, 1-2 cu CS Tunari și 0-1 cu CS Ștefănești.

Dinamo II – FC Snagov 0-3 (0-1)
Bereșoaie (2), M. Rădulescu

Dinamo II: Pena (80 I. Radu) – D. Stanca, Nițu, S. Ursachi, Burnea – Al. Vasile, Al. Stan (75 Al. Ene), A. Ursache, Mărmăneanu – Mazarache, Kanda. Antrenor: Ion Marin

FC Snagov: Iorga (46 Măcelaru) – M. Dumitru (15 Tomozei), R. Cosma (70 Iacabk), M. Petruț (55 Rondak), Stelea – Bereșoae, Hanca (60 Al. Covaciu), M. Udrea (55 Fl. Lungu), B. Stancu (60 Dr. Florea) – M. Rădulescu (70 M. Iordache), Bâtfoi (55 Dalu). Antrenor Laurențiu Tudor

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ și Marius ANGHEL
Foto: Marius ANGHEL

23 Feb. 2012, 16:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă