Primul rezultat pozitiv pe tărâm turcesc pentru Gloria: egal cu o nou promovată în Liga 1 iraniană

Mihai Andries 10 Jul. 2014, 19:19 Pregătiri, amicale
Primul rezultat pozitiv pe tărâm turcesc pentru Gloria:** egal cu o nou promovată în Liga 1 iraniană

În sfârșit a început să iasă soarele și pe strada lui Viorel Ion. După trei eșecuri consecutive în cantonamentul din Turcia, echipa sa a bifat un prim rezultat mai bun, remizând, scor 2-2, cu iranienii de la Paykan – nou promovată în primul eșalon iranian. Scorul în sine este o clară evoluție după 1-8 cu Mordovia Saransk (Rusia 1) – gol Burlacu, 1-5 cu Al Raed (Arabia Saudita 1) – gol Pantelie si 1-3 cu Traktor Sazi (Iran 1).

Iranienii i-au egalat în minutul 88

Gloria Buzău a fost la un pas de a reuși chiar și victoria, însă iranienii au egalat în minutul 88. Dorin Burlacu a deschis scorul în minutul 19 pentru buzoieni, care s-au văzut egalați cu cinci minute înainte de finalul primei reprize. În minutul 64, Cristi Pantelie a transformat o lovitură de la 11 metri și i-a readus pe elevii lui Viorel Ion în avantaj, însă rezultatul final a fost unul egal

Gloria i-a avut in teren pe: Stoicescu – N. Cretu, Bîrsănel, Vlaicu, Agache – Pușcașu, Voicu – G. Ion, Bobe, Burlacu – Fl. Anghel. Au mai jucat Bardu, G. Ghiță, Ferdin, Pantelie, L. Pîrvu și Danciu. Ușor accidentati, Gherasim, Dăniță și Marcu au fost menajați.

 

Mihai Andries 10 Jul. 2014, 19:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă