Primul meci amical, prima victorie pentru Chindia! Cherchez a marcat golul decisiv al testului cu Dacia Unirea

Târgoviștenii trag tare în aceste zile la bazele federației de la Mogoșoaia și Buftea, pentru returul de campionat care le-ar putea aduce promovarea în Liga 1 visată de suporteri de două decenii. 23 de jucători se antrenează în condiții bune, atât pe teren cât și la sala de forță.

Față de Rafael Licu, Andrei Ludușan și Sergiu Jurj, sosiți la Târgoviște din 10 ianuarie, singura noutate din lotul lărgit al roș-albaștrilor este Manea, un puști de 17 ani adus de la Buzău. Honciu și Ispas, aflați în ultimele șase luni de contract și care au semnat deja cu Dunărea Călărași, nu au făcut deplasarea în acest cantonament.

Altfel, Chindia a susținut, sâmbătă la prânz, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, primul joc de pregătire din 2018, cu colega de eșalon Dacia Unirea Brăila. Jucătorii lui Nicolae Croitoru au câștigat cu 1-0 prin reușita din prima repriză a lui Cristian Cherchez.

Chindia a început meciul în formula: I. Popescu – Martac, D. Ciobotariu, Vătavu, Dumitrașcu – Andr. Șerban, Pencea – Ludușan, Licu, Jurj – Cherchez. Au mai intrat: Aioani, Meilă – Cip. Dinu, Acasandrei, Ad. Ioniță, Cr. Neguț, L. Mihai, Crinel Stoica, Nisipeanu, Neicuțescu și Atanase.

Dacia Unirea a evoluat în prima repriză cu: Țicrea – Gab. Niță, Țăranu, Ghiocel, Stănciulescu – Vitan, Olenic, Anghelina, A. Manea – Ol. Bucur, Al. Pop. În repriza a doua au jucat cu: Chirilă – Gîț, Moroianu, Hamza, Nicola – Coteț (Orășanu 70′), M. Dima, P. Ioan, Cubleșan – Ciucureanu, Puia (Banyoi 70′).

Târgoviștenii vor rămâne la Mogoșoaia până la sfârșitul săptămânii viitoare. Următorul amical al celei de-a treia clasată din Liga 2 e programat pe 7 februarie, împotriva colegei de campionat CS Balotești.

De partea cealaltă, Dacia Unirea și-a încheiat stagiul de pregătire de la Buftea și miercuri, de la ora 11:0, la stadionul Siderurgistul din Galați, o va întâlni pe Sporting Liești.

Articol și foto de Ionuț MARIN

Pe aceeași temă