Primul amical al iernii pentru ieșeni se joacă la Râșnov

Primul amical al iernii** pentru ieșeni se joacă la Râșnov

În ciuda vremii potrivnice, CSMS va disputa totuși un meci amical în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Programat inițial miercuri, meciul amical cu CS Mioveni se va disputa marți, de la ora 11.30, la Râșnov. Antrenorul Marius Lăcătuș va avea astfel ocazia să-și vadă la lucru echipa și să-și formeze o primă părere despre jucătorii aflați în probe, croatul Radina și albanezul Hoxha.

„Echipa va juca mâine (n.r. marți), de la ora 11.30, un meci amical cu Mioveniul, la Râșnov. Terenul este acoperit cu zăpadă, dar se poate juca. Era important pentru antrenor să vadă echipa la un meci înainte de a reveni acasă din cantonament. Astfel, vor fi testați și cei doi jucători aflați în probe, croatul Radina și albanezul Hoxha. Totuși, sunt șanse minine ca Radina să rămână. Din ce am simțit după discuțiile cu Marius Lăcătuș este posibil ca Radina să plece după meciul amical. Hoxha va rămâne, însă, pe toată perioada pregătirii”, a declarat președintele executiv al CSMS Iași, Florin Prunea.

Oficialul din Copou a precizat că echipa beneficiază de cele mai bune condiții la Cheile Grădiștei. „În afara faptului că ne-a împiedicat să jucăm amicalul de sâmbătă cu Corona Brașov, zăpada căzută din abundență în ultimele zile nu a împiedicat programul echipei. Traseele pentru alergare din stațiune sunt în regulă, echipa beneficiază acolo de cele mai bune condiții, dovadă că sunt și câteva loturi olimpice în pregătire în zonă”, a mai spus Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă