Primele despărțiri de Chindia. Când încep târgoviștenii antrenamentele și unde vor pregăti noul sezon

Marius ANGHEL 09 Jun. 2016, 17:42 Pregătiri, amicale
Primele despărțiri de Chindia.** Când încep târgoviștenii antrenamentele și unde vor pregăti noul sezon

Fotbaliștii și antrenorii Chindiei au cea mai scurtă vacanță de vară din ultimii ani. Ultimul antrenament din sezonul 2015-2016 a avut loc joia trecută, iar reunirea lotului este programată luni, 20 iunie, la stadionul „Eugen Popescu”.

„În prima parte a perioadei de pregătire vom rămâne la baza proprie. Spre sfârșitul lunii vom merge într-un cantonament centralizat, cel mai probabil în afara Târgoviștei. Nu am stabilit încă locația”, a declarat președintele clubului, Marcel Ghergu.

Prima etapă a noii stagiuni din Liga 2 este programată pe 30 iulie, asta în cazul în care în competiție se vor înscrie 22 de echipe, cum ar dori Federația. De notat că toate participantele în ediția viitoare a Ligii 2 vor fi plasate într-o singură serie.

Pleacă Neniță și Bogdan Vasile

Conducerea Chindiei a oficializat primele mutări din lot: împrumutați vara trecută de la Viitorul, Neniță și Vasile se vor întoarce la clubul lui Hagi. Foarte probabil, Chindia se va despărți și de Gârlea și Bogdan Matei. În dreptul lui Popa și Cherchez nu există discuții concrete. „Am primit niște telefoane pentru Popa, dar nu e nimic clar. Cherchez e în vacanță, în SUA, și aproape sigur va continua cu Chindia”.

Din informațiile noastre, de Popa se interesează FC Voluntari și FC Botoșani. Ca un amănunt interesant, vârful Chindiei e impresariat de Liubliana Nedelcu.

Cu Sfântu Gheorghe și la fotbal

Cu 20-22 de echipe într-o singură serie, campionatul Ligii a 2-a se anunță interesant și puternic. Din punct de vedere al deplasărilor și al costurilor, lucrurile se schimbă pentru cele mai multe dintre echipe. Spre exemplu, Chindia va avea deplasări lungi și în estul țării, la Bacău sau Brăila, peste cele deja cunoscute, din vest, Pâncota, Timișoara, Satu Mare și, foarte probabil, Arad. O altă ieșire interesantă se anunță pe terenul proaspăt-promovatei Sepsi OSK Sf. Gheorghe, având în vedere rivalitatea existentă între galeriile dintre cele două orașe.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Dan BUIA

Marius ANGHEL 09 Jun. 2016, 17:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă