Prima reunire pentru juniorul Sezgin

Mihai Andries 17 Jan. 2015, 09:48 Pregătiri, amicale
Prima reunire** pentru juniorul Sezgin

Remarcat la grupele de juniori republicani, Andrei Sezgin (n. 30 iunie 1998) a fost lăudat de mai multe ori de președintele Ioan Morar, ba chiar președintele a spus că puștiul va fi pariul său pentru anul 2015. Născut din tată turc și mamă româncă, Sezgin a început fotbalul la CS Viitorul Zalău, de la vârsta de 8 ani, și a fost unul unul dintre remarcații generației, cu care a câștigat și Cupa „Hagi”

Acum trei ani a ajuns la FC Zalău, cu care evoluează în Campionatul Național de juniori republicani. Prestațiile sale l-au adus în apropierea echipei mari, iar la 16 ani a debutat deja la FC Zalău, în partida din Cupa României cu Sportul Șimleu.

La reunirea lotului, între jucătorii convocați a fost și atacantul Andrei Sezgin, cel care va face și cantonamentul montan, urmând ca „turcul” să intre în vederile antrenorilor, mai ales în sezonul viitor, în care Federația va obliga ca echipele din ligile inferioare se aibă  un număr de jucători Under 19 (3 la Liga 3 și 2 la Liga 2).

Antrenorul care l-a descoperit la CS Viitorul are doar cuvinte frumoase la adresa atacantului, dar crede că drumul este lung până departe. „Sezgin este un copil cu calități, care promite mult și viitorul său depinde și de el. Trebuie să muncească mult și să fie serios, ca să facă pasul cel mare în fotbalul adevărat”, a menționat Daniel Sabou.

Sursa: Sportul Sălăjean

Mihai Andries 17 Jan. 2015, 09:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă