Președintele Luceafărului să asigurări că echipa va continua la Sânmartin. „Nu ne mutăm nicăieri”. Ce se întâmplă cu golgheterul Vlad Rusu

Marius ANGHEL 12 Jun. 2018, 16:40 Pregătiri, amicale
Președintele Luceafărului să asigurări că echipa va continua la Sânmartin.

Chiar dacă se zvonea că ar putea fi mutată în altă localitate din această vară, Luceafărul Oradea se pare că va continua să își desfășoare meciurile din Liga 2 tot la Sânmartin. Președintele Lucia Vladimirescu dă asigurări că formația bihoreană nu se va muta la Petroșani sau Motru, așa cum a solicitat autorităților din respectivele orașe la finalul anului 2017.

„Nu ne mutăm nicăieri. Luceafărul Oradea va continua să joace la Sâmartin”, a spus, pentru Bihon, Vladimirescu, care a spus că e mulțumită cu locul 8 ocupat de Luceafărul în sezonul recent încheiat. „Având în vedere momentul când am preluat echipa, pe ultimul loc cu un singur punct, după neprezentarea de la Pitești, pot spune că ne-am clasat pe un loc mulțumitor. Dacă eram puțin mai atenți, și mă gândesc la meciurile în care am pierdut puncte pe final, puteam fi un pic mai sus”.

Altfel, Luceafărul Oradea va continua cu Cristian Lupuț antrenor, se va reuni pe 20 iunie, definitivarea lotului mai are de așteptat, iar golgheterul Vlad Rusu ar putea continua la echipă. „Au fost unele discuții în privința lui, dar nu au ajuns la o finalitate”, a explicat Lucia Vladimirescu despre situația atacantului care a dat 26 de goluri în acest sezon și pe care și-l dorește CSM Poli Iași.

Adversarii stabiliți până acum în meciurile amicale sunt: „U” Cluj (7 iulie), Fuzesgyarmati SK (Ungaria, Liga 3, 18 iulie), Ripensia Timișoara (21 iulie), ASU Poli Timișoara (25 iulie) și Unirea Tășnad (28 iulie).

Marius ANGHEL 12 Jun. 2018, 16:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă