Pregătiri în linie dreaptă pentru Chindia, echipă care joacă în redeschiderea sezonului! Următorii doi adversari din amicale ai trupei lui Viorel Moldovan

Pregătiri în linie dreaptă pentru Chindia, echipă care joacă în redeschiderea sezonului!** Următorii doi adversari din amicale ai trupei lui Viorel Moldovan

Revenită la Târgoviște la finalul săptămânii trecute, după ce a încheiat cantonamentul de la Mogoșoaia cu o înfrângere în fața colegei de campionat Daco Getica București, scor 0-2, același scor pe care l-a înregistrat și cu Rapid, echipă de Liga 3, Chindia se va pregăti pe plan local până la reluarea Ligii 2, deși Viorel Moldovan și-ar fi dorit un stagiu în Antalya, acolo unde au ajuns mult mai săracele ACS Poli sau chiar FC Pucioasa.

Până la reluarea campionatului Ligii 2, care se va produce pe 22 februarie, divizionara B din Târgoviște va mai disputa încă trei jocuri de pregătire. Chindia va juca miercuri, în deplasare, cu CS Mioveni și sâmbătă pe terenul lui Metaloglobus, ambele partenere de întrecere în meciurile oficiale.

Pentru un ultim test, oficialii clubului dâmbovițean încearcă să perfecteze un joc pe „Eugen Popescu”, pentru data de 16 februarie, cu o săptămână înainte de primul meci pe puncte din 2019, cel cu Aerostar Bacău, echipă antrenată acum de Florin Bratu.

Campionatul Ligii 2 se reia vineri, 22 februarie, chiar cu partida dintre Chindia și Aerostar Bacău (2-0 în tur). Echipa din Târgoviște va evolua în fața propriilor suporteri în primul joc oficial din 2019. Meciul a fost programat vineri după-amiază, de la ora 14:00, în prologul etapei a 3-a a returului, la solicitarea posturilor tv deținătoare de drepturi. Intrarea spectatorilor va rămâne liberă la jocurile de Liga a 2-a de pe stadionul „Eugen Popescu” din acest an.

În cursul acestei săptămâni, Chindia ar putea bifa încă două transferuri, după ce până acum i-a adus pe Mihai Neicuțescu (ex Dinamo), Bogdan Șandru și Valentin Alexandru (ambii foști la Dunărea Călărași).

Articol scris de Ionuț MARIN

Pe aceeași temă