Pregătire înainte de micul dejun

16 Jan. 2012, 15:11 Pregătiri, amicale

Luni dimineață, de la ora 7.30, chiar înainte de micul dejun, fotbaliștii Chindiei au susținut o ședință de alergare, traseul conținând și o ocolire pe platoul din preajma Cabanei Padina. După micul dejun a urmat ședința tehnică, în care antrenorul Flavius Stoican a fost extrem de tranșant cu elevii săi.

„Ați văzut ce înseamnă diferența de altitudine și diferența între timpii cu care erați obișnuiți. Antrenamentul de astăzi este foarte important: cei ce nu vor face timpii impuși vor efectua în fiecare zi pregătirea de dimineață, înainte de micul dejun”, a spus tehnicianul Chindiei, care și-a condus apoi elevii pe terenul din preajma Hotelului Peștera, acolo fiind efectuate „bucăți” însumând 10 kilometri.

Nu au existat probleme în ceea ce privește încadrarea în timpii impuși, singura chestiune de semnalat fiind faptul că, după antrenament, Ovidiu Morariu a acuzat ușoare dureri în zona lombară.

La amiază este programat al treilea antrenament al zilei, format din alergare și lucru în sala de forță, urmat de saună și bazin.

Articol scris de Ionuț Marin
Foto: FC Chindia Târgoviște

16 Jan. 2012, 15:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă