Porumbacu: „Fotbalul ne-a dat o palmă în disputa cu Juventus”

Mihai Andries 17 Feb. 2014, 14:40 Pregătiri, amicale
Porumbacu:**

Eșecul drastic suferit de Chindia în disputa cu Juvestus București (1-4), a provocat multă mâhnire în rândul oficialilor de pe „Eugen Popescu”. Pentru a nu se mai repeta un astfel de accident în ultimele jocuri de pregătire ale iernii, conducătorii de lângă Turn i-au urecheat zdravăn pe roș-albaștrii.

Aceștia le-au sugerat jucătorilor că este intolerabil să pierzi la un asemenea scor, chiar dacă meciul a avut caracter amical. Dintre oficialii echipei, cel mai dur la adresa elevilor lui Silviu Dumitrescu s-a afișat Mugur Porumbacu. Președintele clubului a reproșat fotbaliștilor, că în disputa cu bucureștenii, au comis numeroase greșeli copilărești și că au primit prea ușor toate golurile.

„Fotbalul ne-a dat o palmă în disputa cu Juventus. Nu mi-am putut crede ochilor că am putut pierde la un asemenea scor. Am primit cu ușurință toate golurile. Este inadmisibil să încasăm patru goluri, din cauza unor greșeli individuale ale jucătorilor noștri. Degeaba am început bine jocul, dacă în final l-am terminat la pământ. Cred că acest duș rece a prins bine mai multor jucători din lot, deoarece o parte dintre ei se considerau mari fotbaliști. Este bine că până la urmă o astfel de înfrângere a venit într-un meci de pregătire și nu într-unul oficial. Toată echipa este de vină pentru eșecul cu Juventus. Am primit goluri de cascadorii râsului, care ne-au dus să ieșim șifonați de pe teren. Am impresia că unii dintre jucători nu au jucat la adevaratul potențial. La Chindia toți componenții lotului trebuie să joace orice meci la intensitate maximă. Nu o să mai accept din partea nimănui jumătăți de măsură. Dacă ei cred că eu voi accepta un astfel de lucru se înșeală amarnic. Pentru acest eșec, în curând o să fie trași toți la răspundere”, ne-a declarat Mugur Porumbacu.

Conducătorii Chindiei sunt deciși ca în această săptămână să facă o analiză completă a rezultatelor obținute în primele șase amicale de către Honciu et comp. Tot în această săptămână, fotbaliștii antrenați de Silviu Dumitrescu vor încheia seria meciurilor de verificare, în compania unor adversari precum ACS Berceni și Dinamo București. În primul joc din mini-retur, Chindia va înfrunta pe teren propriu, pe FC Păpăuți.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 17 Feb. 2014, 14:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă