Portarul sârb a luat 5 goluri! Nițulescu îl oprește dacă îl poate legitima

22 Feb. 2012, 16:01 Pregătiri, amicale
Portarul sârb a luat 5 goluri!** Nițulescu îl oprește dacă îl poate legitima

Alro Slatina a pierdut amicalul susținut în Zăvoi, la capătul unui meci aprig disputat, presărat cu ocazii numeroase de poartă. După ce la pauză conduceau cu scorul de 0-2, aluminiștii au pierdut cu 5-3. Repriza secundă a adus debutul portarului sârb, toate golurile fiind încasate de acesta.

Președintele celor de la Alro, Jane Nițulescu, s-a declarat mulțumit de prima repriză. Oficialul clubului aluminist a precizat că portarul sârb va rămâne la Slatina, dacă se va reuși legitimarea acestuia, perioada de transferuri încheindu-se astăzi.

„Am jucat bine prima repriză, am făcut niște greșeli în a doua, ne-am jucat cu ocaziile pentru că la pauză scorul trebuia să fie mult mai mare. Portarul are vină la primul și la al treilea gol. Dacă putem să-l legitimăm, va rămâne. M-am interesat la Federație, pentru că este ultima zi de transferuri, după aceea mai pot fi legitimați doar jucătorii liberi. El are o cerere, de la clubul de care aparține, de reziliere, dar să vedem. Boroiban a mai ratat trei ocazii, a ratat și Stancu, am mai avut un unsprezece metri neacordat la Crăciun, dar nu mai contează. A fost un joc de pregătire în care încercăm să punem la punct ce nu merge bine”, a declarat Nițulescu.

Sursa: Gazeta Nouă

22 Feb. 2012, 16:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă