Popa a strunit Sebișul și UTA în cadrul unui joc tematic

Mihai Andries 30 Apr. 2014, 14:27 Pregătiri, amicale
Popa a strunit Sebișul** și UTA în cadrul unui joc tematic

Fiindcă și așa nu au antrenori, iar Ionuț Popa, cel care i-a pregătit înainte de deplasarea de la Oradea, are treabă la Sebiș, utiștii s-au gândit ieri să meargă ei pe malul Crișului Alb pentru o ședință de pregătire prin joc. Timp de 75 de minute, „alb-roșiii” au fost partenerii de antrenament ai Naționalului, „Mister” oprind de multe ori partida pentru a da indicații de ordin tactic. De asemenea, experimentatul tehnician s-a axat pe fazele fixe, cornere în special, repetând în diverse rânduri astfel de execuții.

Jocul tematic a avut și o câștigătoare și anume echipa gazdă ce s-a impus cu 2-0 prin reușitele lui Blănaru și Răducă. Însă și UTA a avut ocaziile sale de gol, prin Surugiu, Ibe sau Popescu.

„Ca arădeni și pasionați ai fotbalului, întotdeauna vom întinde o mână de ajutor UTA-ei sau altor formații care doresc să vină la Sebiș sau să se antreneze în compania noastră. Cu băieții de la UTA chiar a fost un antrenament extreme de reușit, ce a prins bine ambelor echipe”, consideră Sandu Țamboi, antrenorul cu portarii al sebișenilor.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 30 Apr. 2014, 14:27 Pregătiri, amicale
Tags:
Pe aceeași temă