Ploaia încurcă planurile „lupilor”

26 Jan. 2009, 13:56 Pregătiri, amicale
Ploaia încurcă planurile

Reveniți din cantonamentul de la Govora, acolo unde s-au antrenat pe teren sintetic, fotbaliștii Petrolului au probleme din cauza ploilor căzute în ultimele zile. Terenurile pe care lupii dispută jocurile de verificare au devenit aproape impracticabile și, în cazul în care vremea nu se va îmbunătăți, este posibil ca amicalul ce trebuia să fie disputat miercuri, în compania divizionarei a treia Chimia Brazi, să fie anulat.

 

Până la începerea campionatului, programată pe data de 28 februarie, lupii au antamat încă șase jocuri de pregătire, după cum urmează: sâmbătă, cu echipa a doua a grupării Internațional Curtea de Argeș (acasă), pe 4 februarie, cu FCM Târgoviște (acasă), pe 7 februarie, cu CSM Râmnicu Vâlcea (deplasare), pe 11 februarie, cu Internațional Pitești (deplasare), urmează „returul”, pe teren propriu, cu CSM Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, 14 februarie și ultimul test, cu Dacia Mioveni, pe data de 21 februarie.

 

Cât despre stagiul de pregătire de la Govora, antrenorul Eusebiu Tudor s-a declarat mulțumit de acumulările făcute de către elevii săi.

 

„A fost un cantonament bun, am avut condiții excelente de pregătire și teren sintetic la dispoziție. Mă bucur foarte mult de faptul că niciun jucător n-a acuzat probleme de sănătate sau accidentări și am putut să lucrez cu toți cei care au mers la Govora. Numai să ne ajute și vremea acum, pentru a disputa în bune condiții jocurile amicale pe care ni le-am propus”, ne-a declarat antrenorul Petrolului.

 

Moraru s-a antrenat cu Dacia Chișinău

 

Singurul petrolist care n-a ajuns la Govora este portarul moldovean Mihai Moraru. Acesta nu a reușit încă să obțină viza de trecere în România și, în tot acest timp, s-a antrenat alături de foștii săi colegi de la Dacia Chișinău. Numai că, ieri, echipa din Moldova a plecat într-un stagiu de pregătire în Antalya, iar Moraru a rămas să se pregătească singur, a rămas să se pregătească singur, până când va putea să revină la Ploiești.

 

 

Articol scris de Ciprian RADU

26 Jan. 2009, 13:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă