Pleșan: „Pentru mine a fost un an greu în Liga a II-a, nici nu mă trezeam bine și începea meciul”

Marius ANGHEL 10 Jul. 2014, 18:09 Pregătiri, amicale
Pleșan:**

Mijlocașul echipei CS Universitatea Craiova, Mihăiță Pleșan, a declarat, joi, la Aeroportul Henri Coandă, că i-a fost dor de Liga I, precizând că sezonul petrecut în eșalonul secund a fost pentru el unul dificil deoarece nici nu se trezea bine și începea meciul la matineu.

„Îmi era dor de derbiuri și de Liga I. Pentru mine a fost un an greu (n.r. – în eșalonul secund), trezit la ora 8.00… nici nu mă trezeam bine și începea meciul”, a spus Pleșan la întoarcerea din turneul de pregătire din Slovenia.

Fotbalistul susține că în meciul Rapid – CSU Craiova, din turul preliminar al Cupei Ligii-Adeplast, șansele celor două echipe sunt egale. „Craiova nu este favorită cu Rapid. Sunt șanse 50-50 la sută după părerea mea. Jucăm în deplasare și eu știu foarte bine ce înseamnă Giuleștiul, ce suporteri minunați sunt acolo. Craiova, ca și Rapidul, poate să bată orice echipă. Meciul va fi unul frumos între două echipe cu tradiție. Care va fi mai în formă la momentul ăla va câștiga”, a menționat mijlocașul.

Referitor la o posibilă instalare a lui Hernan Crespo la conducerea tehnică a echipei Rapid, Mihăiță Pleșan a afirmat că în România sunt antrenori mai buni decât fostul atacant argentinian. „Mie nu mi-e frică de nimeni. Iar Crespo dacă vine, va fi antrenor. La o echipă nu joacă antrenorul. Cred însă că avem antrenori români mult mai buni în momentul ăsta decât Crespo, care este a începutul carierei de antrenor”, a explicat Pleșan.

CS Universitatea Craiova întâlnește, miercuri, de la ora 18.00, pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, formația Rapid, într-o partidă contând pentru turul preliminar al Cupei Ligii-Adeplast.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 10 Jul. 2014, 18:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă