Petrolul se antrenează la Câmpina și și-a stabilit un nou amical înainte să meargă din nou în Turcia

Marius ANGHEL 27 Jan. 2020, 18:33 Pregătiri, amicale

Reveniți de vineri seară în țară din cantonamentul din Antalya și liberi sâmbătă și duminică, jucătorii echipei Petrolul și-au reluat de astăzi antrenamentele. „Lupii” se pregătesc la Câmpina și și-au programat și un nou amical, cu SR Brașov.

Elevii lui Costel Enache s-au pregătit pe terenul sintetic de la Câmpina, acolo unde sunt preconizate să se desfășoare cele mai multe antrenamente ale acestei săptămâni, programul putând suferi adjustări în funcție de evenimentele meteorologice, anunță site-ul Petrolului.

Altfel, echipa ploieșteană și-a programat un nou joc amical în această perioadă în care stă în țară, până la revenirea în Antalya. Vineri, de la ora 13:00, Petrolul o întâlnește, cel mai probabil la Câmpina, pe SR Brașov, formație clasată pe locul 10 în Seria a 3-a a Ligii 3.

Inițial, Petrolul trebuia să joace pe 30 ianuarie un test cu Turris Oltul Turnu Măgurele.

Petrolul merge de duminică din nou în Antalya

De duminică, 2 februarie, petroliștii vor merge, din nou, în Antalya, pentru cel de-al doilea cantonament al acestui început de an.

Stagiul se va întinde până pe 14 februarie, în această perioadă urmând să susțină și meciuri de verificare cu FC Nizhniy Novgorod (4 februarie/Rusia, liga 2, locul 11), FC SKA Khabarovsk (7 februarie/Rusia, liga 2, locul 8), FK Graficar Beograd (8 februarie/Serbia, liga 2, locul 1) și FC Avangard Kursk (11 februarie/Rusia, liga 2, locul 14).

Foto: Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 27 Jan. 2020, 18:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă