Robert Elek se desparte de Steaua. Atacantul e în discuții cu o echipă antrenată de un fost coleg: ”Aș vrea să mai joc 2-3 ani”

Adi MARICA 08 Feb. 2021, 15:53 Liga 3
Robert Elek se desparte de Steaua. Atacantul e în discuții cu o echipă antrenată de un fost coleg: ”Aș vrea să mai joc 2-3 ani”

SR Brașov este foarte aproape de un transfer important în această iarnă: atacantul Robert Elek (32 de ani) de la Steaua, liderul Seriei a 4-a din Liga 3.

Antrenorul Liviu Nicolae îl cunoaște foarte bine pe Elek, cei doi făcând un cuplu de atacanți redutabil la Unirea Tărlungeni, când echipa evolua în Liga 2.

Robert Elek, aproape de SR Brașov: ”Este o posibilitate”

Deși mai are contract cu Steaua, Robert Elek nu a jucat în primele două jocuri amicale ale ”militarilor” din acest an, semn că atacantul nu intră în vederile antrenorului Daniel Oprița, scrie Monitorul Expres.

Elek și-ar putea rezilia contractul chiar astăzi cu Steaua, când e ultima zi de transferuri în fotbalul românesc, și ar agrea să vină la Brașov.

”Este o posibilitate să vin la Brașov, sunt discuții, acum rămâne de văzut dacă se vor concretiza. Aș vrea să mai joc 2-3 ani și să-mi închei cariera la echipa Brașovului”, a spus Elek pentru Monitorul Expres.

Robert Elek și-a început cariera de fotbalist la Fortyogo Târgu Secuiesc, iar în cariera sa a mai jucat pentru Oțelul, Petrolul, FC Bihor, Poli Iași, Corona Brașov, Fortuna Poiana Câmpina, Unirea Tărlungeni, ACS Poli Timișoara, FC Botoșani, Juventus București, Sportul Snagov și Steaua.

SR Brașov, egal în primul amical din 2021

SR Brașov a disputat sâmbătă, la Târgu Secuiesc, primul amical al anului. Elevii lui Liviu Nicolae, Ioan Naghi și Dan Bona au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu echipa locală de Liga a 3-a, KSE Târgu Secuiesc.

Covăsnenii au deschis scorul în prima repriză prin Antal Barna, iar în partea secundă Robert Fekete a restabilit egalitatea cu un gol spectaculos din lovitură liberă.

În meciul de la Târgu Secuiesc nu a evoluat Horia Popa, răcit, astfel că banderola de căpitan al echipei a fost preluată de Cenk Firat.

„A fost un prim meci amical disputat în deplasare cu o colegă de serie. Am ales special acest meci, știind agresivitatea de pe teren propriu al echipei KSE Târgu Secuiesc. Pentru noi obiectivele la acest joc au fost, în mare atinse. Am vrut să vedem toți jucătorii la lucru, iar din punct de vedere al implicării în joc sunt mulțumit. Au fost multe lucruri bune, din păcate au apărut și câteva probleme, pe undeva normale după această pauză lungă, mai ales la finalizare, dar și în defensivă unde au fost câteva nesincronizări”, a spus Liviu Nicolae.

SR Brașov: Caucă – Răducan, Edi Rența, Babeiu, Pasăre – D. Rența, Burlacu, Iordache – Savu, Cenk, Ciurea
În partea secundă au mai jucat: Maxim, Balcan – Fekete, Boriceanu, Dragoș Sandu, Mitu, Dumitrovici, Toderașcu, Lupu, Gomboș.

În această săptămână, brașovenii vor juca trei jocuri de pregătire: marți cu Colțea Brașov (Liga 4), miercuri cu Viitorul Ianca (Liga 3) și sâmbătă cu Olimpic Cetate Râșnov (Liga 3).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-zi-de-transferuri-a-perioadei-de-iarna-clubul-din-liga-2-care-nu-a-inregistrat-la-frf-nicio-venire-dar-si-nicio-plecare-19168561

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-steaua-s-a-impus-dramatic-contra-echipei-sporting-rosiori-a-castigat-cu-4-3-dupa-ce-a-condus-la-patru-goluri-daniel-oprita-a-testat-trei-tineri-printre-care-si-pe-nicusor-craiu-fost-junio-19168397

Adi MARICA 08 Feb. 2021, 15:53 Liga 3
Pe aceeași temă