Petrolul începe a două săptămână de antrenamente în efectiv complet cu două vești bune

Liga2.ro 15 Jun. 2020, 16:11 Liga 2

Vești bune pentru petroliști la începutul celei de-a doua săptămâni în care jucătorii se pot pregăti în efectiv complet, după cantonamentul de 14 zile în care pregătirea s-a făcut în grupuri formate din maximum patru jucători, conform protocolului medical impus în această pandemie de COVID-19.

Mario Bratu și Sergiu Arnăutu se antrenează normal cu restul jucătorilor Petrolului

La ședința de antrenament desfășurată luni dimineață la baza sportivă din Strejnic, localitate de lângă Ploiești, Costel Enache i-a putut folosi în aceleași condiții ca și pe restul componenților lotului pe mijlocașul Mario Bratu (18 ani) și atacantul Sergiu Arnăutu (30 de ani). Amândoi au acuzat în ultima perioadă probleme de natură medicală și au ratat ultimele ședințe de pregătire ale săptămânii trecute, cât și amicalul de pe ”Ilie Oană” cu Astra, terminat la egalitate, scor 0-0.

Pe lângă antrenamentele pe care le va efectua la Strejnic sau Pleașa, Petrolul încearcă în această perioadă să găsească noi adversari pentru jocuri test înainte de startul play-off-ului de promovare din Liga 2.

”Petroliștii au început în forță o nouă săptămână de antrenamente, cea de-a doua în care, după efectuarea cantonamentului în condiții de siguranță medicală deplină, se pot pregăti în efectiv complet.

Astăzi, elevii lui Costel Enache au avut parte de două antrenamente, primul desfășurându-se, de dimineață, la Strejnic. Vestea îmbucurătoare a fost aceea că absolut toți jucătorii s-au pregătit normal, inclusiv Mario Bratu și Sergiu Arnăutu, cei care, din cauza unor probleme de natură medicală, au ratat ultimele ședințe ale săptămânii trecute și jocul-test cu Astra.

„Lupii” vor continua să se pregătească în localitate, oficialii clubului nostru încercând, totodată, să găsească parteneri compatibili pentru susținerea unor meciuri de verificare care să se desfășoare până la startul fazei play-off a Ligii 2”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Foto: Petrolul Ploiești

Liga2.ro 15 Jun. 2020, 16:11 Liga 2
Pe aceeași temă