Pastor, singura noutate de la reunirea Unirii. Bona: „Nu cred că avem nevoie de transferuri”

Marius ANGHEL 13 Jan. 2015, 18:21 Pregătiri, amicale
Pastor, singura noutate de la reunirea Unirii.** Bona:

Fotbaliștii de la Unirea Tărlungeni s-au reunit astăzi, după vacanța de iarnă, tehnicianul Daniel Bona conducând primul antrenament din acest an. Față de lotul din tur, tărlungenenii s-au despărțit de Antal, împrumutat la Sf. Gheorghe, noutatea fiind revenirea lui Marius Pastor, recuperat după o accidentare mai veche.

„Vom mai testa câțiva tineri, dar, în proporție mare ne vom baza pe lotul cu care am început campionatul. Sunt mulțumit de jucătorii pe care îi avem, nu cred că avem nevoie de transferuri. Au fost rezultate peste așteptări. Obiectivul inițial a fost evitarea retrogradării, dar acum avem șanse mari să ne calificăm în play-off și vom face tot ce ține de noi pentru a ajunge acolo”, a declarat antrenorul Daniel Bona.

Pe 24 ianuarie Unirea Tărlungeni va susține un amical pe propria arenă. Apoi, în perioada 26 ianuarie – 6 februarie este programat un cantonament la Băile Tușnad, pe 31 ianuarie tărlungenenii urmând să susțină un test la Miercurea Ciuc, cu echipa fostului „stegar” Robert Ilyeș.

Sursa: Transilvania Expres

Marius ANGHEL 13 Jan. 2015, 18:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă